Glumica je dobila nominaciju za Emi za ulogu princeze Dajane u Netfliksovom hitu Kruna.

Ema Korin se pridružuje Rajanu Rejnoldsu i Hju Džekmanu u filmu, objavio je Rejnolds na Tviteru.

„Novi član porodice! Porodice Dedpul, radi jasnoće“, napisao je Rejnolds. „Što je baš kao prava porodica, samo sa manje psovki… Dobrodošla, Ema Korin!“

Detalji o liku nisu otkriveni, ali je skoro sigurno da će biti glavni negativac.

Korin je najpoznatija po ulozi u Kruni, a njen rad u četvrtoj sezoni je nagrađen nominacijom za Emi. Ima iskustva u radu sa materijalom sa superherojskom tematikom, radeći na Betmenovoj prikvel seriji Penivort i nedavno se pojavila u filmu s Harijem Stajlsom Moj policajac.

Prva dva Dedpul filma je radio studio 20th Century Fox i dovela su lika iz stripova i Rejnoldsa do novog nivoa popularnosti. Disney komapanija je preuzela Fox, pa će novi deo biti prvi 18+ film u Marvelovom filmskom univerzumu. Disney je odredio datum objavljivanja ovog filma, a to je 8. novembar 2024.

Novi film će označiti povratak Džekmanovog Wolverine-a iz penzije. Glumac, koji je ranije izjavio da će mu Logan iz 2017. biti poslednji put da stavlja poznate kandže, iznenadio je fanove krajem septembra najavom da se vraća.

Šon Levi će nakon što je režirao filmove Free Guy i The Adam Project sa Rejnoldsom u glavnoj ulozi raditi i na ovom filmu. On je takođe režirao i Džekmanov film Reel Steal i govorio je o želji da u nekom trenutku spoji dvojicu muškaraca u jednom projektu.

 

Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *