Čening Tejtum je poznati holivudski srcolomac i vrhunski plesač. Sada, izgleda da želi da publici predstavi svoje grnčarske veštine. Ne samo da će se Tejtum pojaviti ove godine u poslednjem delu franšize Magic Mike, već bi mogao da oživi i omiljeni klasik, film Duh sa Petrikom Svejzijem i Demi Mur u glavnim ulogama.

Čak i ako ga niste gledali, definitivno ste upoznati sa najpoznatijom scenom sa Svejzijem i Mur koji se grle pored grnčarskog točka, oblikuju glinu zajedno, dok se njihove ruke senzualno prepliću, a “Unchained Melody” svira u pozadini.

Originalni film je ostvario veliki uspeh 90-ih, osvojivši dva Oskara i preko 505 miliona dolara na blagajnama širom sveta, postavši film sa najvećom zaradom 1990. godine i treći film sa najvećom zaradom u istoriji u periodu objavljivanja.

Duh je prvobitno izašao 1990. godine i oživeo ljubavnu priču na filmskom platnu koja je prevazišla granice same smrti. Kada je Sem (Patrik Svejzi) šokantno ubijen, njegov duh ostaje na Zemlji sa jednim ciljem: da spasi svoju devojku Moli (Demi Mur) od osobe koja ga je ubila. Da bi to uradio, on traži pomoć čudne vidovnjakinje Ode Mej Braun (Vupi Goldberg), koja sarađuje sa Semovim duhom da bi je zaštitila. („Moli, u opasnosti si, devojko.“)

Paramount Pictures

Ovaj film je postao hit bez presedana zahvaljujući opipljivoj hemiji između Svejzija i Mur, komičnim upadicama i mešavini romanse, urnebesne komedije, ali i preispitivanju koncepata poput tuge, gubitka i smrti.

Znamo da je Tejtum oduševljen rimejkom. Nedavno je otkrio da njegova producentska kuća, Free Association, pokušava da spoji projekat u jednu celinu, ali pre svega da ostvari prava na rimejk. „Mi zapravo imamo prava“, rekao je Tejtum u jednom intervjuu: „Da, imamo prava na Duha.“

Tejtum je takođe govorio o svojim planovima da osveži verziju iz 90-ih, osvrćući se na stereotipe koji su danas problematični, a postoje u originalu. „Ali uradićemo nešto drugačije“, rekao je on: „Mislim da film treba malo da se promeni…“

Sigurno je da bi Tejtum preuzeo ulogu Patrik Svejzija, a do sada nema informacija o tome ko bi mogao da zameni Demi Mur i kraljicu komedije Vupi Goldberg.

Tejtum i Svejzi zapravo imaju dosta toga zajedničkog – oni su glumci najpoznatiji po ulogama u romansama, komedijama i dramama. Obojica su odlični plesači, koje publika pamti i po plesačkim ulogama. Tejtum u filmovima Step Up i Magic Mike, a Svejzi u kultnom hitu Prljavi ples.

Nažalost, informacija o datumu izlaska još nema. Možda će proći neki period pre nego što dobijemo zvanične informacije od Čeninga Tejtuma koji je izuzetno uzbuđen zbog potencijalnog rimejka. Ali do tada, film Magic Mike’s Last Dance koji izlazi 11. jula će poslužiti kao dobra uvertira.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *