Produkcijska kuća A24 je podelila sa publikom zvanični trejler filma Beau Is Afraid, koji je predstojeći projekat režisera Midsommar-a Arija Astera. Hoakin Finiks u filmu glumi uspešnog preduzetnika, a priča prati njegov lik u različitim životnim dobima.

Zvanični sinopsis Beau Is Afraid koji je objavila A24 glasi: „Paranoični čovek se otisnuo na epsko putovanje kako bi se vratio svojoj majci u smelom i genijalno izopačenom filmu scenariste i reditelja Arija Astera.”

Pored Finiksa, potvrđeni članovi glumačke ekipe za film su Nejtan Lejn, Peti Lupon, Ejmi Rajan, Kajli Rodžers, Parker Posei, Stiven Mekinli Henderson, Hejli Skvajers, Majkl Gandolfini, Zoi Lister Džons i Ričard Kind.

Finiks je dobio poziv za Asterov novi film nakon što je osvojio nagradu za najbolju ulogu tumačeći Artura Fleka u filmu Toda Filipsa iz 2019. Džoker. Pored toga, igrao je u festivalskom filmu Majka Milsa C’mon, C’mon gde je glumio radio novinara kome mladi i energični nećak menja pogled na svet. On će takođe ponovo zaigrati u ulozi Artura Fleka zajedno sa Lejdi Gagom u nastavku Džokera: Joker: Folie a Deux, koji je najavljen kao mjuzikl.

Beau Is Afraid, koji je trebao da nosi naziv Disappointment Blvd, je Asterov treći film u saradnji sa A24, nakon njegovih horor hitova Hereditary i Midsommar, koji su izašli 2018. i 2019. godine. 

A24

U prvom, koji je takođe bio Asterov dugometražni rediteljski debi, vodio je glumačku ekipu u kojoj su bili Toni Kolet, Aleks Volf, Mili Šapiro i Gabrijel Birn, porodica koju naizgled proganja misteriozni entitet nakon što im misteriozna baka umre. Sa Florens Pju u glavnoj ulozi, Midsommar prati par koji putuje u Švedsku na letnji festival cveća za koji se ispostavilo da je mnogo mračniji nego što se čini.

Aster je napisao scenario za Beau Is Afraid, a zajedno sa Larsom Knudsenom ga je i producirao. Premijera filma je zakazana za 21. april.

Trejler pogledajte ispod:


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *