Pre nego što Skot i njegova porodica budu usisani u kvantno carstvo, vidimo kako Skot razmišlja o vremenu koje je izgubio sa svojom ćerkom zbog posledica događaja filma Infinity War. Kada stignu u kvantno carstvo i suoče se sa Kangom, Skot dobija primamljivu ponudu. Može se čuti kako Kang govori Skotu: „Ja sam čovek koji ti može dati ono što želiš. Vreme.“

Iako se za sada čini da Skot prihvata Kangovu ponudu, postavlja se pitanje, da li Skot zaista može da mu veruje? U nastavku vidimo kako se Skot deli na duplikate sebe i u sledećoj sceni kako se bori za svoj život i ćerku. „Ne moram da pobedim. Obojica jednostavno moramo da izgubimo“, može se čuti kako on kaže. Ali kraj možda nije ono što ljudi očekuju.

U prvom trejleru, objavljenom u oktobru 2022, fanovi su videli Skota i Houp Van Dajn (Evanđelin Lili) kako se ponovo udružuju poslednjem filmu ove trilogije. Međutim, ovog puta se nalaze u kvantnom carstvu gde nailaze na čudna nova stvorenja i Kanga.

MarvelStudios

Zlikovac u ljubičastom i zelenom odelu biće veliki igrač u trenutnoj sagi multiverzuma. Na Comic-Con-u u San Dijegu 2022., šef Marvel studija Kevin Fajgi otkrio je nadolazeću listu filmova za faze 5 i 6 Marvelovog filmskog univerzuma, koje se završavaju sa dva velika filma 2025. i 2026. godine. Prvi, pod nazivom „Osvetnici: Kang dinastija“, praviće reditelj filma „Šeng-Či i legenda o deset prstenova“ Destin Denijel Kreton, a scenario će pisati Džef Lavnis. Iako se ništa zvanično ne zna o filmu, film će biti ključan za finale sage i verovatno će ponovo uključiti Mejdžorsovog negativca.

U filmu, koji je režirao Pejton Rid, a producirali Kevin Fajgi i Stiven Brusard, takođe se pojavljuju Majkl Daglas i Mišel Fajfer u ulogama Henka Pima i Dženet Van Dajn. Ketrin Njutn se pridružuje glumačkoj ekipi kao Skotova odrasla ćerka, Kesi.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania izlazi 17. februara 2023. Pogledajte najnoviji trejler u nastavku.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *