Apple TV+ je predstavio kratak pregled predstojeće sezone, koji možete pogledati ispod, u kojem možemo videti Gal kako se vraća kući i Brata Dana kako se priprema za potencijalni rat. Tizer prati ranije objavljene fotografije glumaca Džereda Harisa i Li Pejsa u njihovim ulogama doktora Harija Seldona i Brata Dana.

Adaptirano iz nagrađivane serije knjiga Isaka Asimova, Zadužbina beleži „grupu izgnanika na njihovom neverovatnom putovanju da obnove civilizaciju usred pada Galaktičke imperije“, prema zvaničnom sinopsisu. „Ključni pojedinci koji prevazilaze prostor i vreme suočeni su sa smrtonosnim krizama, promenama lojalnosti i komplikovanim odnosima koji će na kraju odrediti sudbinu čovečanstva.“

Prva sezona se završila tako što je Brat Dan saznao da su pobunjenici kontaminirali DNK Kleona I, kao i genetske uzorke klonova, čineći nemogućim proizvodnju čistih klonova. Na drugom mestu, Gal se vratila na svoju matičnu planetu Sinaks 130 godina u budućnosti i pronašla Salvora, koji se srušio na podvodnu planetu dok je godinama unazad tražio Gal.

Predstojeća sezona će sadržati gomilu novih glumaca, uključujući Izabelu Lafland u ulozi Brata Konstanta, veselog samouverenog sveštenika čiji je posao da evangelizuje Crkvu galaktičkog duha, i Bena Danijelsa kao Bela Roiza, poslednjeg velikog generala Superliminalne flote i potencijalnog osvajača.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *