Potvrda o obnovi serije usledila je nakon greškom objavljene Tviter objave u sredu na zvaničnoj Tviter stranici DC Comics-a. U obrisanom tvitu je pisalo: „San se nastavlja. The Sandman će se vratiti sa novim epizodama zasnovanim na više tomova grafičkog romana Nila Gejmana kako bi istražio još više priča o Svevremenim.“

The Sandman, koji je lansiran početkom avgusta, gledan je 69,5 miliona sati u prvoj nedelji, udvostručivši ovo u drugoj na 127,5 miliona sati, postignuvši 77,2 miliona u trećoj nedelji i 53,8 miliona u četvrtoj.

Do obnove je došlo je nakon što su po društvenim mrežama počele da kruže glasine o otkazivanju serije, a Gejman je prozvao lažni nalog koji je pokrenuo tu glasinu na Tviteru.

Netflix

Serija od 10 epizoda, zasnovana na istoimenom Gejmanovom delu, prati Morfiusa (Tom Staridž), personifikaciju snova i jednog od sedam Svevremenih, koji je uhvaćen u okultnom ritualu 1916. Nakon što je držan u zatočeništvu 106 godina, Drim (San) beži i počinje da uspostavlja red u svom carstvu snova.

Ostale zvezde serije su Bojd Holbruk kao Korintijan, Vivijen Ačeampong kao Lusijen, Paton Osvalt kao glas gavrana Metjua, Dejvid Tjulis kao Džon Di, Gvendolin Kristi kao Lucifer, Džena Kolman kao Džoana Konstantin i Kirbi Hauel-Baptist kao Smrt

U avgustu su objavljene dve bonus epizode iznenađenja sa omiljenim pričama iz grafičkih romana Nila Gejmana, „San o hiljadu mačaka“ i „Kaliope“, u kojoj su gostovali Sandra Ou, Džejms Mekavoj, Dejvid Tenant i Majkl Šin.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *