Kada je najavljena serija Secret Invasion, adaptacija istoimenog stripskog crossover eventa iz 2008. godine, fanovi MCU bili su veoma uzbuđeni i odmah je krenulo nagađanje ko od likova koje već dugo poznajemo i pratimo je zapravo Skral.

Ovih dana je stigao i prvi trejler za seriju, koja će se emitovati na Disney+ 2023, te imamo i prve ideje šta možemo da očekujemo od serije.

Sudeći po ovom trejleru, razmere priče će biti daleko manje od onih u stripu, kao što se i moglo očekivati ako uzmemo u obzir dosadašnje iskustvo s MCU serijama. A i nekim filmovima doduše.

Disney+

I dalje nam nije jasno šta je zapravo priča same serije, ko od poznatih likova je zapravo Skral (ako je zapravo iko od već poznatih likova), ko s kim ratuje…

Znamo samo da se Nik Fjuri (Semjuel Džekson) vraća iz svemira i da se dešava nekakav rat. Vidimo da se vraćaju i Ben Mendelson, Kobi Smolders, Martin Frimen i Don Čidl, ali i prvo pojavljivanje Olivije Kolman u MCU.

Ono što takođe možemo zaključiti jeste da je ovo pre svega politički triler u stilu Captain America: Winter Soldier, i to je barem baš dobar razlog da jedva čekamo seriju.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *