Mandalorijan se vraća na male ekrane, i okuplja sve stare prijatelje na jednom mestu. Poslednja sezona Mandalorijana završila se tako što je Din Đarin (Pedro Paskal) poslao Grogua da nauči pravila po kojima sila Luka Skajvokera funkcioniše. Ali nakon što su se ponovo okupili u seriji The Book of Boba Fett, dvojac se vratio da radi ono što najbolje radi: zarađuje novac u galaksiji i upada u neprilike.

Druga sezona izašla je 2020. godine, a mi smo čekali dve godine da gledamo preslatke scene sa Groguom (poznatijem kao beba Joda). Ukoliko želite više konteksta, pametno bi bilo da odgledate spinof seriju The Book of Bobba Fet na koju se treća sezona nastavlja. Na primer, u The Mandalorian, Grogu i Mandalorijan su poslednji put viđeni kako se opraštaju jedan od drugog, a u ovom trejleru, izgleda da su ponovo ujedinjena porodica.

Disney+

Seriju je kreirao Favro, koji će pisati veći deo scenarija za ovu sezonu. On i Filoni su izvršni producenti sa Ketlin Kenedi, Kolinom Vilsonom i Rikom Famujivom, dok je Lucasfilm zvanični producent. Potvrđeno je da će Karl Veters režirati jednu epizodu treće sezone. Prethodni režiseri su bili Brajs Dalas Hauard, Debora Čou, Taika Vaititi, Pejton Rid i Robert Rodrigez. 

Prvi pogled na novu sezonu ne prikazuje samo glavnog lika Pedra Paskala, Mandalorijana, i njegovu borbu da savlada silu, već i druge poznate likove kao što su Kejti Sekhof kao Bo-Katan, Karl Veters kao Grif Karga, Omid Abtahi kao dr Peršing, Emili Svolou kao Oklopnik i Ejmi Sedaris kao Peli Moto. Trejler pogledajte ispod:

Snimanje sezone počelo je u oktobru prošle godine i završeno je u martu. Disney je prvi put prikazao tizer trejler na svom D23 događaju u subotu. Iako nemamo tačan datum, navodno će sezona premijerno biti prikazana u februaru 2023.

Sudeći po društvenim mrežama, fanovi se raduju novoj sezoni i željno iščekuju da vide kako će, pokušavajući da vlada svojom planetom, Din polako privoleti Boa da postane deo njihove kulture, a sve to dok zarađuje za život za sebe i dečaka. A kad smo već kod Grogua, on je sigurno uspeo da savlada silu, ali će ga ta nova veština bez sumnje učiniti još zanimljivijim njegovim neprijateljima, ili će u najmanju ruku uvaliti dvojac u još veće nevolje.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *