Dizni nam je konačno dao prvi pogled na Arijel u adaptaciji poznatog crtanog filma sa Hali Bejli u glavnoj ulozi, u kratkom tizeru za Malu sirenu, koji uključuje izvođenje dela pesme „Deo vašeg sveta“ od strane pop zvezde.

Na prezentaciji su se pojavili reditelj Rob Maršal i zvezda filma koja nije mogla da sakrije svoje uzbuđenje izjavivši: „Sigurna sam da svi vi ovde možete da razumete Arijel i koliko je ona posebna za sve nas. Dok sam kao devojčica plivala u bazenu, zamišljajući da sam sirena, nisam ni zamišljala da će to zaživeti (ovako). … Tri dana snimanja pesme Deo vašeg sveta bila su najlepše iskustvo u mom životu, osećati sva osećanja koja oseća, njenu strast, nelagodu, sve što doživljava.“

Pored Bejli kao Arijel, u filmu glume Melisa Makarti kao morska veštica Ursula, Havijer Bardem kao preterano zaštitnički nastrojen kralj Triton i Džona Hauer-King kao odvažni princ Erik, dok Dejvid Digs daje glas najpoznatijem animiranom raku Sebastijanu. Akvafina daje glas galebu Skatlu, a Džejkob Trembli Iverku, Arijelinom najboljem ribljem prijatelju.

Razvoj filma ,,Mala sirena“ započet je 2016. Predstojeća muzička fantazija će sadržati pesme kreirane za originalni crtani film, kao i nove koje je napisao kompozitor Alan Menken, sa tekstovima Lin-Manuela Mirande. Maršal i Miranda produciraju film zajedno sa Markom Platom i Džonom Delukom, dok Džesika Virtu i Alison Erlikman nadgledaju projekat za studio.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *