Ejmi Adams, Patrik Dempsi i Maja Rudolf su se pojavili na panelu D23 u petak kako bi otkrili prvi trejler za nastavak Diznijevog hit filma Začarana iz 2007.

„Žizela se sada nalazi u malo drugačijem položaju nego u prethodnom filmu, kao majka bebe i tinejdžerke i kao supruga, koja želi da pronađe svoj put u svetu“, rekla je Ejmi Adams u petak na panelu u Anahajmu. „Pokušava da ide napred sa najboljim namerama.“

Radnja filma se odvija 15 godina nakon što su se Žizela (Adams) i Robert (Patrik Dempsi) venčali, ali Žizela je postala razočarana životom u gradu, pa sele svoju rastuću porodicu u uspavanu zajednicu u predgrađu Monrovila u potrazi za životom iz bajke. Nažalost, to nije brzo rešenje kome se nadala. Predgrađe ima potpuno novi skup pravila i lokalnog zlikovca, Malvinu Monro (Maja Rudolf), zbog koje se Žizela oseća izgubljenije nego ikada. Ona se obraća magiji Andalazije za pomoć, slučajno pretvarajući ceo grad u bajku, stavljajući buduću sreću svoje porodice u opasnost.

Disney+

„Zaista je uzbudljivo ponovo raditi sa svima posle 14 godina“, rekao je Dempsi. „Treba nam malo bežanja od realnosti. Potrebne su nam romantične komedije i mjuzikli da izvučemo ljude iz potištenosti u kojoj se nalaze.“

Dempsi je otkrio i da će prvi put pevati u filmu. „Nikada nisam javno pevao, s razlogom. Pripremite se.“, rekao je. Izjavio je da je najveći izazov njegovog lika njegovo putovanje na posao. ,,Odrastao je na Menhetnu, malo duže putuje na posao. Izazov je doći do kancelarije svaki dan.”, rekao je Dempsi.

Kao što je prikazano u trejleru, Rudolf igra Adamsinog neprijatelja: „Bilo je stvarno zabavno. Ja sam, kao i vi, veliki obožavalac originalnog filma Začarana. Ne mogu da verujem da imam priliku da budem deo ovoga, nije lako biti zao prema Ejmi Adams, ali smo se veoma zabavili.” rekla je Rudolf.

Idina Menzel i Džejms Marsden takođe glume u filmu, zajedno sa Gabrijelom Baldakino, Ivet Nikol Braun i Džejmom Mejs. Adam Šenkman režira, i film sadrži nove pesme Alana Menkena i Stivena Švarca.

Film će imati premijeru ekskluzivno na Disney+ platformi 24. novembra.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *