Fanovi Dekstera su dobili uzbudljivo iznenađenje na panelu Comic-Cona. Objavljeno je da će serija dobiti svoj prikvel po imenu Original Sin. Ne samo da je originalna zvezda Majkl Si Hol spreman da bude narator prikvela, već će se takođe i vratiti na male ekrane u potpuno novom nastavku, Dexter: Resurrection.

„Oduševljeni smo što će sjajni Majkl Si Hol ponoviti svoju kultnu ulogu Dekstera Morgana u najuspešnijoj Showtime seriji ikada“, rekao je Kris Makarti, glavni izvršni direktor Paramount Globala, za novu seriju. „Dok će se Dexter: Ressurection dopasti desetinama miliona dugogodišnjih obožavatelja, Dexter: Original Sin će uvesti potpuno novu generaciju gledalaca u ovu kultnu seriju pričajući priču od početka, a što će sigurno zadovoljiti i već postojeću publiku.“

Originalni Dekster se emitovao na Showtime-u od 2006. do 2013. godine, a zatim smo imali Dexter: New Blood 2021.godine, koji se pojavio 10 godina nakon originalnog finala. Resurrection će biti nastavak serije iz 2021. koja se odigrava u današnje vreme. Debitovaće na leto 2025. godine.

A prikvel od 10 epizoda smešten je u 1991., 15 godina pre događaja u Deksteru, prateći glavnog lika (Gibsona) „dok prelazi iz studenta u serijskog ubicu osvetnika“.

Prema zvaničnom sinopsisu prikvela, radi se o još jednom akcionom trileru: „Kada se njegovi krvoločni nagoni više ne mogu ignorisati, Dekster mora da nauči da kanališe svoju unutrašnju tamu. Uz vođstvo svog oca, Harija, usvaja Kodeks osmišljen da mu pomogne da pronađe i ubije ljude koji zaslužuju da budu eliminisani iz društva, a da ne dospeju na metu organa za sprovođenje zakona. Ovo je poseban izazov za mladog Dekstera jer počinje da stažira kao forenzičar u policijskoj upravi Majamija.”

Trejler pogledajte ispod:


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *