Marvel je otkrio prvi trejler za seriju Agatha All Along, nadolazeći spinof popularne Disney+ serije WandaVision.

Ketrin Han ponovo tumači ulogu Agate Harknes u ovom spinofu. Džek Šajfer, glavni pisac WandaVision serije, služi kao izvršni producent i glavni pisac za ovu seriju.

Zvanični opis serije glasi: ,,Zloglasna Agata Harknes shvata da je ostala bez moći nakon što je sumnjivi tinejdžer oslobađa od čini. Njena radoznalost se budi kada je on moli da je povede na legendarni Veštičji put, magični put iskušenja koji, ako ga preživi, nagrađuje vešticu onim što joj nedostaje. Zajedno, Agata i ovaj misteriozni tinejdžer okupljaju očajničku grupu veštica i kreću u avanturu.“

U glumačkoj postavi su Obri Plaza kao veštica Rio Vidal; Džo Lok kao Bili Kaplan; Peti Lupon kao Lilia Kalderu, veštica stara 450 godina; Sašir Zamata kao veštica Dženifer Kejl; Ali An; Debra Džo Rap i drugi. Trejler kombinuje različite žanrove, počevši kao detektivska priča u kojoj Han igra detektiva koji istražuje Vandino mrtvo telo (nakon što je navodno umrla na kraju filma Doctor Strange in the Multiverse of Madness). Zatim se dešavaju razne veštičje ludorije, a Agata se ponovo sastaje sa starim vešticama kako bi povratila svoje moći.

U WandaVision, Han je prvo predstavljena kao Agnes, nametljiva komšinica Vande Maksimof (Elizabet Olsen) i Vizije (Pol Betani) u Vestvjuu. Na kraju otkriva svoj pravi identitet kao Agata, moćna veštica koja je živela vekovima zahvaljujući svojim magičnim sposobnostima. Nakon epske borbe između Agate i Vande u finalu, superherojka koristi svoje moći da zarobi Agatu pod lažnim identitetom Agnes.

Agatha All Along će se premijerno prikazivati na Disney+ servisu 18. septembra, sa prve dve epizode. Ostalih sedam epizoda će se emitovati svake nedelje do 6. novembra. Serija će biti deo pete faze Marvelovog filmskog univerzuma.

Pogledajte trejler ispod:


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *