Momci iz Bekstva iz zatvora su ponovo u akciji – i više nisu iza rešetaka.

Ventvort Miler i Dominik Persel, koji su zajedno glumili u Foksovoj hit drami Bekstvo iz zatvora, ponovo se udružuju da bi glumili u seriji Snatchback, drami o taocima koja je u trenutno razvoju, i prikazivaće se na Universal televiziji.

„Inspirisan realnim životom tajnog obaveštajca koji je i danas aktivan na terenu“, serija „prati visoko kvalifikovan privatni tim operativaca dok vraćaju taoce širom sveta sa nekih od najegzotičnijih i podjednako opasnih lokacija na planeti“, prema zvaničnom sinopsisu. Skot Rozenberg biće pisac i izvršni producent. 

Rozenbaum je najpoznatiji po svom radu kao pisac i izvršni producent na seriji The Shield, koja se prikazivala na Foksu sedam sezona, od 2002. do 2008. godine.

„Apsolutno smo oduševljeni što smo deo ovog tima sa tako talentovanim pojedincima“, rekla je Tiš Sajrus-Persel, koja je Perselova supruga i jedna od producenata. „Rozenbaum je napravio emotivan svet sa mnogo rizika gde se Dominik Persel i Ventvort Miler ponovo udružuju, donoseći na ekran heroje koji svoj posao spašavanja talaca obavljaju izvanredno.”

Miler i Pursel igrali su braću Majkla Skofilda i Linkolna Barouza u Foksovom Bekstvu iz zatvora, koji je trajao od 2005. do 2009. Vratili su se po još jednu sezonu, nazvanu Prison Break: Resurrection, 2017. 

Ova dva glumca su obojica bila deo serije Arrowverse sa Milerom koji igra Fleš negativca Leonarda Snarta iliti Kapetana Kolda i Perselom koji igra Mika Rorija u Legendama sutrašnjice.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *