Publika se sprema da se nasmeje od uha do uha u trejleru za Smile 2 od Paramount Pictures.

Režiser Parker Fin je pripremio nastavak svog iznenađujućeg horor hita iz 2022. godine koji će premijerno biti prikazan u bioskopima 18. oktobra. U nastavku se Kajl Galner vraća kao Džoel zajedno sa novim članovima glumačke ekipe Naomi Skot, Lukasom Gejdžom i Rouzmari Devit.

,,Nešto zaista ludo mi se dešava,” kaže Skot u trejleru. ,,Ovo lice vidim svuda.”

Kasnije, ona viče, ,,Prestani da se smeješ!” Fin je napisao i režirao nastavak filma Smile, koji je baziran na njegovom kratkom filmu Laura Hasn’t Slept. Mart Bouen, Vik Godfri, Ajzak Klausner i Robert Salerno su producenti novog filma.

Prvi film se fokusirao na psihijatra (koju je igrala Sozi Bejkon) koja je proganjana nakon što je svedočila traumatičnom incidentu sa pacijentom. Film je globalno zaradio 216 miliona dolara sa budžetom od 17 miliona dolara i doveo do toga da Fin potpiše ekskluzivni ugovor sa Paramount-om.

Iako je prvobitno bilo planirano da premijera bude samo na striming servisu Paramount+, studio iza filma je dao filmu Smile punu bioskopsku distribuciju. Nakon izlaska filma, Fin je kratko govorio o mogućnosti nastavka: ,,Mislim da u svetu Smile-a ima još puno zanimljivih stvari za istraživanje. Svakako postoje kamenčići koje sam namerno ostavio neprevrnutim.”

Pogledajte trejler ispod:


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *