The Boys će se završiti sa sezonom 5 na Amazonu.

Kreator serije Erik Kripki je vest objavio na društvenim mrežama. The Boys će imati svoju poslednju borbu u bliskoj budućnosti.

Erik Kripki, kreator Prime Video serije o super(anti)herojima, rekao je na društvenim mrežama da će peta sezona serije – koju je striming servis naručio u maju – biti njena poslednja.

„Nedelja premijere 4. sezone je dobro vreme da se objavi: 5. sezona će biti poslednja!” napisao je Kripki na Tviteru. „To je uvek bio moj plan, samo sam morao biti diskretan dok nisam dobio konačno odobrenje od Vota. Oduševljen sam što ću priču dovesti do krvavog, epskog, vlažnog vrhunca.”

Objava o kraju serije dolazi dva dana pre premijere četvrte sezone The Boys 13. juna.



Kripki je izjavio da je od početka zamišljao da se serija završi nakon pet sezona. „Serija je priča o Bučeru i Homelanderu koji se polako približavaju jedan drugom, a serija ne funkcioniše bez ijednog od njih”, rekao je on o glavnim likovima koje tumače Karl Urban i Antoni Star. „Dakle, ne možete to zauvek nastaviti, morate ih pustiti da se sudare.”

Takođe je rekao da iako ne zna specifično kako će se serija završiti, zna „destinaciju”.

The Boys su bili jedna od uspešnijih originalnih serija Prime Video servisa, redovno se nalaze u Nilsenovih top 10 striming serija kada se emituju nove epizode, a rodila je i spinof, Gen V, i animiranu antologiju postavljenu u istom svetu pod nazivom Diabolical.

„Imali smo sreće u tome što su The Boys postali jedan od njihovih glavnih projekata. Dobijamo nivo slobode koji će biti teško ponoviti bilo gde”, rekao je Kripki. „S tim u vezi, imamo bitke oko budžeta. Ali, na kraju, nađemo način. Napravili smo Gen V za mnogo manje novca, i postoji cilj koji moramo da pogodimo na toj seriji – bilo da nam se to sviđa ili ne. Postoji par stvari u razvoju. Morate unapred pregovarati o budžetima, i ti budžeti su mnogo uži od onoga što smo imali u prošlosti. Dakle, osećamo to.”

Sony Pictures Television proizvodi The Boys sa Amazon MGM Studios, Kripke Enterprises, Original Film i Point Grey Pictures. Kripki je izvršni producent sa Setom Rogenom i Evanom Goldbergom iz Point Grey.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *