Nikolas Kejdž će ponovo tumačiti lik Spajdermena noara, ovog puta u igranoj seriji. MGM+ i Amazon Prime Video su naručili sezonu, a serija će biti dostupna na Prime Video platformi. Serija je bila u razvoju od februara 2023. godine, iako Kejdž tada nije bio povezan sa projektom.

Vernon Sanders, šef televizije u Amazon MGM Studios, izjavio je: ,,Proširivanje Marvel univerzuma sa Noarom je jedinstvena prilika i počastvovani smo što ovu seriju donosimo našim globalnim korisnicima na Prime Video platformi. Izuzetno talentovani Nikolas Kejdž je idealan izbor za našeg novog superheroja, a producentski tim sa Filom Lordom, Kristoferom Milerom, Ejmi Paskal i neverovatnim timom iz Sonija posvećen je proširenju ovog franšiznog univerzuma na najautentičniji način.”

Kejdž je ranije tumačio lik Spajdermena noara u animiranom filmu Spider-Man: Into the Spider-Verse koji je osvojio Oskara. Ovo će biti prvi put da se ovaj lik pojavi u igranom projektu. Prema zvaničnom opisu, Noar će ispričati priču o ,, starijem privatnom detektivu (Kejdžu) u Njujorku tridesetih godina prošlog veka, koji je primoran suočiti se sa svojim prošlim životom kao jedinim superherojem grada.“

Seriju će kreirati Oren Uziel i Stiv Lajtfut, koji će takođe služiti kao izvršni producenti. Oni su razvili seriju zajedno sa timom iz filma Spider-Man: Into the Spider-Verse koji čine Fil Lord, Kristofer Miler i Ejmi Paskal, a svi oni će takođe biti izvršni producenti. Hari Bredbir će biti izvršni producent i režirati prve dve epizode. Paskal je izvršni producent preko kompanije Pascal Pictures. Serija je producirana od strane Sony Pictures Television i Amazon MGM Studios, a Lord i Miler trenutno imaju opšti ugovor sa Sonijem.

Ketrin Pop, predsednica Sony Pictures Television Studios, izjavila je: ,,Izuzetno smo uzbuđeni što imamo Nikolasa Kejdža u glavnoj ulozi ove serije! Niko drugi ne bi mogao doneti toliko bola i emocije ovom jedinstvenom liku. Uz naše sjajne producente i partnere u Amazon MGM Studios i Prime Video, ne bismo mogli da zamislimo bolji tim za istraživanje ove reinterpretacije tako ikoničnog lika u Sonijevom univerzumu Marvelovih likova.”


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *