Prime Video je objavio trejler, datum premijere i opis priče za drugu sezonu svoje adaptacije Gospodara prstenova na Amazonovoj prvoj Upfront prezentaciji u Njujorku.

U trejleru možete videti kako se glumac Čarli Vikers vraća u ulozi Saurona, ali sa dramatično drugačijim izgledom, ,,koji će mu pomoći da zavara stanovnike Srednje zemlje”.

Druga sezona vraća nas u Drugo doba Dž.R.R. Tolkinovog sveta i obećava da će prikazati ,,rastuću zlu prisutnost Saurona dok nastavlja svoju osvetničku potragu za potpunom moći”. Serija se vraća na male ekrane 29. avgusta.

Zvaničan opis sezone je sledeći: ,,U drugoj sezoni Prstenova moći, Sauron se vratio. Odbačen od Galadrijel, bez vojske ili saveznika, uspon Mračnog Gospodara sada zavisi samo od vlastite lukavosti kako bi obnovio svoju snagu i nadgledao stvaranje Prstenova moći, koji će mu omogućiti da sve narode Srednjeg sveta veže za svoju zlu volju. Nastavljajući epohalni obim i ambiciju prve sezone, nova sezona još više uvlači njene najvoljenije i najranjivije likove u rastući talas tame, izazivajući svakog od njih da pronađe svoje mesto u svetu koji sve više klizi ka katastrofi. Vilenjaci i patuljci, orci i ljudi, čarobnjaci… dok se prijateljstva naprežu i kraljevstva počinju da pucaju, snage dobra će se sve hrabrije boriti da zadrže ono što im je najvažnije… jedni druge.”

Prstenovi moći su najgledanija premijera na servisu Prime Video i ukupno su rezultirali više od 32 milijarde minuta strimovanog sadržaja. Dok je prva sezona izlazila rame uz rame sa HBO-ovom serijom Kuća zmaja, druga sezona će početi upravo u vreme kada se druga sezona Kuće zmaja privodi kraju.

Trejler dolazi nekoliko dana nakon što je Warner Bros. objavio detalje o svom novom filmu iz LOTR sveta, pod nazivom Potraga za Golumom, koji se dešava tokom Tolkinovog Drugog doba i vraća originalnog reditelja trilogije, Pitera Džeksona, u producentsku ulogu.

Druga sezona Prstenova moći dolazi od izvršnih producenata i režisera Dž.D. Pejna i Patrika Mekeja.

Pogledajte trejler ispod:


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *