Zvezda filma Nebraska, koji joj je doneo nominaciju za Oskara, glumi u režiserskom debiju Džoša Margolina, u akcionoj komediji koja će vas podsetiti da ne potcenjujete osobu zbog njenih godina.

Džun Skvib igra glavnu junakinju, 93-godišnju Telmu Post, koju telefonski prevarant, predstavljajući se kao njen unuk Deni (Fred Hečinger iz serije The White Lotus), pokušava da prevari. Margolin je film zasnovao na iskustvu svoje sopstvene bake koja je bila bombardovana pozivima prevaranata.

MAGNOLIA PICTURES

Telma kreće na putovanje kroz Los Anđeles sa svojim prijateljem (poslednja uloga legendarnog glumca Ričarda Raundtrija iz filma Shaft) kako bi pronašla prevaranta i uzela ono što joj pripada. Parker Pozi igra Telminu ćerku Gejl, a Klark Greg njenog zeta Alana, koji oboje potcenjuju Telminu sposobnost da izađe na kraj sa prevarantom.

Da li ste se ikada zapitali kako bi izgledao film Nemoguća misija da se fokusira na 93-godišnju bakicu? Ako jeste, imate sreće! Telma je tu da vam odgovori na to pitanje. I odgovor je: izuzetno zabavan.

Pogledajte trejler ispod:


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *