Warner Bros. objavio je trejler za najnoviji misteriozni triler M. Najta Šjamalana Trap (Zamka), u kome glume Džoš Hartnet, Saleka Šjamalan, Hejli Mils i Marni Mekfejl.

Prema zvaničnom sinopsisu, film prati „oca i ćerku tinejdžerku koji prisustvuju pop koncertu, gde shvataju da su u centru mračnog i zlokobnog događaja“. Film je imao premijeru na ovogodišnjem CinemaCon-u u Las Vegasu.

U trejleru, Hartnetov lik i njegova ćerka Džodi odlaze na koncert pop zvezde Lejdi Rejven. Kada Hartnet pobegne u kupatilo, primeti da je na koncertu policija i ubrzo saznaje da su tu da uhvate serijskog ubicu. Čini se da je glavni zaplet taj što je Hartnet ubica kojeg traže, a na njegovom telefonu se otkriva da on drži žrtvu kao taoca. Trejler se završava tako što se Hartnet manijakalno smeje u sebi.

Pored CinemaCon-a, trejler za Trap je prvi put nagovešten na događaju ove nedelje u Los Anđelesu pod nazivom „Šjamalanovo leto“, u kojem je reditelj govorio ne samo o filmu Trap, već i o The Watchers, koje je producirao. The Watchers je napisala i režirala njegova ćerka Išana Najt Šjamalan. Pop zvezdu u filmu Trap igra druga režiserova ćerka, Saleka, kantautorka koja je takođe napisala nekoliko pesama za film.

Džoš Hartnet / Warner Bros.

Režiser je rekao da je deo intrige snimanja filma bila ideja da se priča ispriča „iz ugla neočekivane osobe“ — u ovom slučaju, Hartnetovog lika ubice. „To je sve više dovelo do novog ugla crnog humora. Šjamalan je rekao da je zaista prihvatio ton filma „i želeo je da to bude zabavno za sve. Čudno je… kada treba da se plašiš i smeješ se u isto vreme.”

Šjamalan je takođe govorio o izboru Hartneta, koji se nedavno vratio glumi tako što se pojavio u seriji Black Mirror i Openhajmeru. Šjamalan je rekao da radi van holivudskih konvencija, snimajući filmove na „mali, razumni“ način. Napomenuo je: „Ono što tražim je nekoga ko je spreman da se potpuno prepusti, igra u filmu i skače – ne štiti se. Ta lepa struja koja zahteva pravog glumca u pravom trenutku njihovog života. I to je mesto gde je Džoš bio kada sam ga ja sreo.“

Šjamalan je nastavio: „To je bio samo osećaj za pravu osobu u pravo vreme. Tako je lepo kada se sretnu umetnici koji su na pravom mestu na sličan način, jednostavno mi je bilo najlepše radeći sa njim.”
Trap bi trebalo da se pojavi u bioskopima 9. avgusta. Pogledajte trejler ispod.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *