Ari Aster je okupio talentovanu ekipu za svoj sledeći film Eddington, koji počinje sa produkcijom ove nedelje.

Hoakin Finiks, Pedro Paskal, Ema Stoun i Ostin Batler su među zvezdama koje će glumiti u ovom ostvarenju koje će studio A24 finansirati i producirati. Luk Grajms, Deirdre Okonel, Majkl Vord i Klifton Kolins takođe će se pojaviti u filmu koji još uvek nema datum izlaska.

Aster režira film Eddington prema sopstvenom scenariju koji se fokusira na šerifa malog grada u Novom Meksiku sa visokim ambicijama. Direktor fotografije koji je dva puta nominovan za Oskara, Darius Konđi, će snimati film, a Aster i Lars Knudsen produciraju putem svoje kompanije Square Peg. A24 je distribuirao sva tri Asterova prethodna filma, počevši od horor spektakla Hereditary iz 2018. godine, preko Midsommar iz 2019. godine, do prošlogodišnjeg Beau Is Afraid. Ovo će biti šesta saradnja između A24 i Square Peg. Eddington ponovo spaja Astera sa Finiksom, koji je imao glavnu ulogu u filmu Beau Is Afraid u kome su se pojavili i Pati Lupon, Nejtan Lejn i Ejmi Rajan. Finiks, koji je osvojio Oskara za Džokera iz 2019. godine, vraća se u nastavku Joker: Folie à Deux, koji će se prikazivati u oktobru pod okriljem Warner Bros-a.

Stoun je prošlog vikenda osvojila svoj drugi Oskar za ulogu Bele Bakster u filmu Jorgosa Lantimosa Poor Things. Takođe se pojavila sa Nejtanom Filderom u seriji The Curse na SkyShowtime-u, koja se završila ranije ove godine.

Paskal se nedavno pojavio u filmu Drive-Away Dolls i vratiće se za drugu sezonu HBO-ove serije The Last of Us. Batler trenutno dobija pohvale za svoju ulogu u filmu Denija Vilneva Dune: Part Two, gde igra zajedno sa Timotijem Šalameom, Zendajom, Rebekom Ferguson i Džošom Brolinom.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *