Najveći sportski događaj u Americi, Superbol, je pravo mesto za oglašivače, što znači da su neki od najvećih trejlera za ovu godinu imali svoju premijeru tokom (ili malo pre) velike utakmice. Ove godine, trejleri su obuhvatali sve – od Dedpula do Nindža kornjača, od horor filmova do animiranih filmova.

Inside Out 2

Trejler za Inside Out 2 očigledno je inspirisan velikim sportskim događajima. Naravno, za tinejdžerku Rajli i turbulentne emocije koje se vrzmaju u njenom umu, svaka igra je velika igra. Neke od Rajlinih najpoznatijih emocija se pojavljuju, ali tu je i nova: anksioznost. Jasno je da Rajli odrasta u Piksarovom najnovijem nastavku, a kao što svi znaju, to nije lako.

Wicked

Filmska adaptacija hit mjuzikla sa Brodveja bila je u pripremi veoma dugo, ali konačno imamo trejler. U filmu glume Sintija Erivo kao Elfaba (buduća Zla veštica) i Arijana Grande kao dobra Glinda.

Deadpool & Wolverine

Nakon nekoliko osrednjih Marvelovih filmova, potrebno je nešto posebno da ponovo uzbudi ljude kao što je to nekada bio slučaj, a prvi trejler za Deadpool & Wolverine čini se da ima upravo to.

U novom trejleru nije sasvim jasno koliko je vremena prošlo od kraja filma Deadpool 2 za Vejda Vilsona (Rajan Rejnolds) i njegovu partnerku Vanesu (Morena Bakarin), niti da li su oni iste verzije tih likova koje su se pojavile u prethodnom filmu. Ali kada naoružane trupe iz Lokijeve Agencije za kontrolu vremenskih varijacija dođu u potrazi za Dedpulom, on nije baš iznenađen što ih vidi ili što je odveden kroz portal.

Iako Dedpul trenutak koristi da direktno razgovara sa publikom o Dizniju, agent TVA Paradoks (Metju Mekfadijen) ne objašnjava šta to čini plaćenika tako posebnim. Ali iz trejlera je jasno da je plaćenik regrutovan za poseban zadatak koji će ga odvesti, između ostalog, na bojište ispred uništenog logotipa 20th Century Fox-a, što sugeriše da će Deadpool & Wolverine sadržati likove iz starih X-Men filmova Fox-a.

Ko će sve da se pojavi, ostaje da se nagađa, ali način na koji trejler posebno pazi da Vulverin (Hju Džekman) ostane van kadra, čini da Deadpool & Wolverine možda sadrži više mutanata nego što očekujemo kada stigne u bioskope.

A Quiet Place: Day One

Nakon samo dva filma, A Quiet Place je već jedna od najvećih i najpopularnijih horor franšiza. Sada franšiza nastoji da održi taj trend prikvelom o tome kako je izgledao Njujork prvog dana invazije.

Teenage Mutant Ninja Turtles

Zasnovana u istom univerzumu kao fantastični animirani film iz prošle godine (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem), nova serija stavlja kornjače u niz smešnih avantura i epskih borbi.

Twisters

Ovaj nastavak kultnog filma Twister iz 1996. godine, koji prati lov na tornada, već izgleda uzbudljivo, i to čak i pre nego što uzmemo u obzir da je glumačka ekipa sastavljena od Glena Pavela (Anyone But You), Kirnan Šipke (Mad Men), Dejzi Edgar-Džouns (Normal People) i Entonija Ramosa (In the Heights).

Kingdom of the Planet of the Apes

Lako je zaboraviti da franšiza Planet of the Apes traje već gotovo 13 godina, ali vraća se sa svojim četvrtim filmom, Kingdom of the Planet of the Apes. Ako ste izgubili korak sa univerzumom do sada, superinteligentni majmuni su preuzeli Zemlju, a ljudi su sada primitivnija i ugrožena vrsta. Ali to ne znači da svi majmuni mrze ljude.

Shōgun

Shōgun, izvanredna serija koja se odvija u 17. veku u Japanu, donosi napetu priču i složene likove. Džon Blektorn, riskantni engleski mornar, doživljava brodolom u Japanu, zemlji čija nepoznata kultura će ga preoblikovati. Lord Toranaga, lukav i moćan daimjo, sukobljava se sa svojim opasnim političkim rivalima. Takođe, tu je i Lejdi Mariko, žena sa zadivljujućim veštinama, ali i sramotnim porodičnim vezama, koja mora da dokaže svoju vrednost i odanost.

Serija Shōgun prati sudar dva ambiciozna muškarca iz različitih svetova i tajanstvene samuraje. Ovo je fikcionalizovana verzija stvarnih istorijskih događaja. Lik Blektorn je zasnovan na stvarnom engleskom navigatoru Vilijamu Adamsu, koji je u Japanu postao samuraj pod vlašću najmoćnijeg daimjoa, Tokugave Ijejasua


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *