Tokom panela CCXP23 u Sao Paulu, u Brazilu, dobili smo prvi tizer za drugu sezonu HBO hit prikvela Igre prestola, Kuća Zmaja.

Vidimo da je rat zmajeva u punom jeku. „Ne postoji rat koji bogovi toliko mrze kao što je rat među rođacima“, kaže Renis Targarjen (Iv Best). „I nema toliko krvavog rata kao što je rat između zmajeva.“

Vidimo i ledi Bejlu Targarjen (Betani Antonija) dok ispušta zloslutan poklič leteći na zmaju, spremajući se za bitku.

Produkcija je takođe najavila dodatne glumce koji se pridružuju seriji: Klinton Liberti kao Adam od Hala, Džejmi Kena kao Ser Alfred Brum, Kiran Bju kao Hju, Tom Benet kao Ulf, Tom Tejlor kao lord Kregan Stark i Vinsent Regan kao Ser Rikard Torn.

Kuća zmaja je debitovala u svojoj prvoj sezoni 2021. godine uz dobre ocene i priznanja kritičara. Serija je takođe osvojila osam nominacija za Emi, uključujući najbolju dramsku seriju.

Prethodno najavljena glumačka ekipa druge sezone uključuje Abubakara Salima kao Alin od Hala, Gejl Renkin kao Alis Rivers, Fredi Foksa kao Ser Gvejn Hajtauer i Sajmona Rasela Bila kao Ser Sajmona Stronga.

Kuća zmaja zasnovana je na knjizi Vatra i krv Džordža R. R. Martina i smeštena je 200 godina pre događaja iz Igre prestola. Martin služi kao kreator i izvršni producent, dok je Rajan Kondal kreator i izvršni producent. Ostali originalni glumci su Sara Hes, Alan Tailor, Melisa Bernstajn, Kevin de la Noi, Loni Peristere i Vins Džerardis.

Kuća zmaja se vraća na HBO i HBOMax za osam epizoda sledećeg leta.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *