Film SUPERMAN: LEGACY pronašao je svog Leksa Lutora, sa Nikolasom Holtom u pregovorima da glumi ikoničnog negativca.

Džejms Gan piše i režira prvi film iz njegovog novog DC univerzuma. Dejvid Korensvet će glumiti Klarka Kenta/Supermena, dok Rejčel Brosnahan igra Lois Lejn. Holt se dugo borio za ulogu Lutora, a pre toga je bio jedan od finalista za ulogu Supermena.

Lutor je debitovao u Akcionom stripu br. 23 iz 1940-ih, koji su kreirali Supermen dvojac Džeri Sigel i Džo Šuster. Džin Hekman je igrao Lutora sa Kristoferom Rivsom u Supermenu (1978), dok se Kevin Spejsi borio protiv iteracije lika Brendona Ruta u Povratku Supermena (2006). U skorije vreme, Džesi Ajzenberg je igrao verziju lika ponovo izmišljenog u duhu tehničkog direktora u filmu Zaka ​​Snajdera Betmen protiv Supermena: Zora pravde (2016).

Holt je ranije igrao Marvel/X-Men lika Zver u seriji filmova objavljenih od 2011. do 2019. Veza glumca sa WarnerBros studiom datira još od Mad Max: Fury Road (2015), a njegove nedavne uloge uključuju prošlogodišnji The Menu i film o drakuli Universal studija Renfild, objavljen ranije ove godine. Takođe je bio među zvezdama Huluove drame The Great, za koju je dobio nominaciju za Emi 2022.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *