Direktor Diznija Bob Ajger dao je fanovima Frozen-a nagoveštaj da su dva nastavka animiranog filma možda u razvoju.

Kreatorka franšize Džen Li „vredno radi… ne na jednoj, već na dve priče“.

„Pa, ovo je malo iznenađenje. Plan je da se snimi Frozen 3, a možda je i Frozen 4 u pripremi“, rekao je Ajger dok je gostovao u američkoj emisiji Good Morning America.

Javio se iz Diznilenda u Hong Kongu, gde se nalazi zbog otvaranja novog tematskog parka pod nazivom World of Frozen 20. novembra. Atrakcija omogućava gostima ne samo da upoznaju Olafa, Anu i Elzu, već i da večeraju u restoranima i šetaju ulicama koje ih vode u mistični svet Arendela.

Izgleda da Dizni udvostručuje priču o Elzi i Ani u Arendelu i svetu Frozen. Frozen II u 2019. zaradio je 1,4 milijarde dolara na svetskim blagajnama, dok je prvi deo iz 2013. doneo 1,2 milijarde dolara. Kristen Bel i Idina Menzel su predvodile glumačku ekipu.

Disney
Disney

Ajger nije rekao mnogo o planovima za nastavak franšize Frozen, nagrađenu Oskarom, iako je dodao: „Džen Li, koja je kreirala Frozen – originalni Frozen i Frozen 2 – naporno radi sa svojim timom u Disney Animation studiju“.

Li, glavna kreativna direktorka Walt Disney Animation Studios i pisac i režiser filmova Frozen, ranije je potvrdila da je rad na Frozen 3 počeo tokom nastupa na BFI London Film Festivalu. 

Kao i Ajger, nije odala previše detalja o najnovijem nastavku. „Svako jutro prošle nedelje sam imala prilike i vremena da radim sa kreativnim timom na tome. I oduševljena sam, tako sam uzbuđena“, rekla je u oktobru.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *