Da li bi predstojeći film Luke Gvadanjina mogao biti viralna „ljubavna“ priča?

Gvadanjinov najnoviji igrani film Challengers, konačno je dobio svoj prvi trejler, dajući publici dugo očekivani pogled na Zendeju i Džoša O’Konora u onome što bi trebalo da bude romantična sportska komedija.

Zendeja glumi profesionalnu teniserku Taši pored O’Konora i Majka Fajsta (West Side Story). Film prati Taši i njenog muža Arta (Fajst), dok se ponovo udružuju sa bivšim rivalom, Patrikom (O’Konor) — koji je takođe Tašiin bivši ljubavnik i najbolji prijatelj. Taši ubeđuje Arta da učestvuje na teniskom turniru po imenu Challengers, ali kada Art sazna da će igrati protiv Patrika, nastupa drama – i veliko takmičenje.

Prema zvaničnom sinopsisu filma, Challengers prati „tri igrača koji su se poznavali dok su bili tinejdžeri, a sada se opet sreću na teniskom turniru — žele da postanu svetski poznati pobednici grend slem turnira i ponovo probude stara rivalstva na terenu i van njega“.

Gvadanjino je otkrio da je Zendeja trenirala tri meseca sa profesionalnim teniskim trenerom i bivšim igračem Bredom Gilbertom. Pored treninga sa Zendajom, Gilbert je služio kao konsultant na filmu. Gvadanjinu su se pridružili i scenarista Džastin Kurikes (Ticklish) i njegovi saradnici u filmu Bones and All Trent Reznor i Atikus Ros, koji komponuju muziku za film.

Producentkinja Spajdermen: Put bez povratka Ejmi Paskal je producent filma, pored Gvadanjina i izvršnih producenata Bernarda Beljua i Kevina Ulriha.

Film MGM produkcije bi trebalo da bude premijerno prikazan u bioskopima ovog septembra. 

U nastavku pogledajte prvi zvanični trejler.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *