Gal Gadot igra u novom filmu sa kolegama Džejmijem Dornanom i Alijom Bat. Na Netfliksovom festivalu Tudum u Sao Paulu, u Brazilu, je film debitovao sa prvim trejlerom.

Trejler je prepun vratolomija koje Gal izvodi. Ona glumi Rejčel Stoun – operativku za svetsku agenciju – i vidimo je kako skače padobranom, vozi motor i uspešno preživljava eksplozije.

Vidimo da je Stoun adrenalinski zavisnik kada je njena šefica (Sofi Okonedo) upozorava: „Znaš za šta si se prijavila. Nema prijatelja, nema veza… Ono što radimo je previše važno. Kada vlade propadnu, jedino što preostaje je Povelja.”

Stoun i Parker su visoko obučeni agenti organizacije, koji nemaju političke sklonosti ili nacionalne pripadnosti i zaposleni su da „zajedno rade na održavanju mira u turbulentnom svetu“.

Ali kada hakerka Keja Dhavan (igra je Bat, poznata bolivudska glumica čiji je Netliksov film Darlings bila prva veća svetska uloga) ukrade najvrednije – i najopasnije – oružje agencije (tehnološko jezgro koje „daje Povelji moć“, to je njeno „srce“,), Stoun kreće u epsku avanturu po svetu kako bi spasila svet i ukaljan ugled.

„Sa srcem ili bez srca, dolazim po tebe“, reži Gadot u mobilni telefon kao upozorenje hakerki.

Režiser je Tom Harper po scenariju Grega Ruka i Alison Šreder, a u snimcima akcije vidimo poteru sa motociklima kroz Alpe i automobile koji jure ulicama Lisabona. Gadot dvaput leti kroz vazduh – prvo, paraglajdingom sa snežnog nasipa, a kasnije, skače padobranom.

„Šanse za uspeh su se upravo smanjile“, upozorava agent Čartera (kojeg igra Matijas Švajgofer) dok Stoun izvodi opasan manevar. „Samo zato što nemaš mašte“, uzvraća ona dok uspeva da se obruši na svoju metu.

Pored toga što je pokazala svoje akcione veštine (dovedene do savršenstva u Čudesnoj ženi, i uskoro u franšizi Brzi i žestoki) Gadot je takođe producirala film pod zastavom Pilot Wave-a sa svojim producentskim partnerom i suprugom Džeronom Varsano. Dejvid Elison, Dejna Goldberg i Don Grejndžer iz Skydance-a takođe rade kao producenti, zajedno sa Boni Kertis i Džuli Lin iz Mockingbird-a. Peti Vičer, Harper i Ruka su izvršni producenti.

Premijera Heart of Stone će biti održana 11. avgusta.

Netfliks je 2021. godine preuzeo prava na projekat, što je označilo još jedno partnerstvo između Netfliksa i Skydance-a, nakon što su se producentske kuće udružile za The Old Guard sa Šarliz Teron, 6 Underground Rajana Rejnoldsa i Project Adam u režiji Šona Levija. Gadot i Netfliks vežu filmovi iz prošlosti, a superzvezda će se pojaviti u dva nastavka filma Red Notice pošto je akciona komedija iz 2021. jedan od najgledanijih filmova na Netfliksu svih vremena.

Pogledajte trejler ispod.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *