Peta i poslednja sezona Stranger Things dodaje Lindu Hamilton svojoj glumačkoj ekipi. Najava je objavljena u subotu u okviru Netfliksovog godišnjeg događaja Tudum.

Tačni detalji o liku koji će Hamiltonova igrati čuvaju se u tajnosti.

Hamiltonova je najpoznatija po svom radu u filmskoj franšizi Terminator, počevši od uloge Sare Konor u prvom filmu 1984. godine. Ponovila je ulogu u nastavku blokbastera Terminator 2: Sudnji dan 1991. i ponovo u filmu Terminator: Mračna sudbina 2019. Hamiltonine druge uloge uključuju filmove poput Deca kukuruza i serije Lepotica i zver, od kojih joj je poslednja donela nominaciju za Emi i dve nominacije za Zlatni globus.

Ona je takođe najnovija legendarna zvezda 80-ih koja se pojavljuje u Stranger Things. Ostali uključuju glavnu ulogu u seriji Vinonu Rajder, kao i Metjua Modina, Šona Ostina, Pola Rajzera, Kerija Elvesa i Roberta Englunda.

 

U februaru 2022. godine objavljeno je da će peta sezona serije Stranger Things biti poslednja. Peta sezona trenutno nema datum premijere, niti je počela produkcija.

Kreatori serije, braća Dafer, objavili su u maju da, iako su počeli da pišu poslednju sezonu 2022. godine, neće započeti produkciju dok je Udruženje pisaca Amerike (WGA) u štrajku. „Nadamo se da će uskoro biti postignut fer dogovor kako bismo svi mogli da se vratimo na posao. Do tada — iznova. #wgastrong”, napisali su tada Daferovi.

I dok se glavna serija možda završava, Netfliks i braća Dafer već rade na proširenju serije u veliku franšizu. Nedavno je objavljeno da je naručena animirana serija Stranger Things.

Netfliks je najavio planove za spinof seriju i predstavu u julu 2022. godine, a Dafer braća su tada formirali Upside Down Pictures prema novom ugovoru sa Netflisom. Nisu dostupni detalji o spinof seriji, iako su Daferovi ranije rekli da se neće fokusirati na likove poput Jedanaest ili Stiva Haringtona. U martu 2023. otkriveno je da će se predstava održati u Hokinsu 1959. i da će debitovati u londonskom Vest Endu.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *