Voda. Zemlja. Vatra. Vazduh. Nickelodeon televizija je emitovala animiranu avanturističku seriju pod nazivom Avatar: The Last Airbender koja je postala globalni hit. Seriju je na veliko platno doneo M. Najt Šjamalan ali je film nažalost bio propast. Da li će Netflix imati više sreće sa adaptacijom ostaje da se vidi.

Netflix je debitovao prvi tizer za svoju verziju Avatara, što po prvi put potvrđuje da bi serija trebalo da ima premijeru 2024. Strimer je takođe podelio prvi pogled na Gordona Kormijera u ulozi Anga, Kiaventio Tarbel u ulozi Katare, Ijana Uslia u ulozi Soke i Dalasa Liua u ulozi Zuka.

Netflix

Kratki tizer takođe sadrži nove verzije simbola iz originalne serije. Amblemi plemena vode, zemaljskog kraljevstva, vatrene nacije i vazdušnih nomada prikazani su urezani u različite terene, bačeni u senke dok se odgovarajući element svake nacije kovitla oko stena. Na kraju, nakon muzičkog dela koji podseća na original, naslov serije i datum premijere prikazani su naslikani na komadu tkanine koji je spaljen – verovatno od strane Nacije Vatre, koja se približava svetskoj dominaciji kada serija počinje.

Netflix

Avatar: The Last Airbender smešten je u svet podeljen na nacije kojima odgovaraju četiri elementa. „Vladari“ iz svake nacije imaju sposobnost da manipulišu jednim od elemenata kroz borilačke veštine, iako Avatar može da kontroliše sva četiri elementa. Avatar — dete po imenu Ang — treba da unese ravnotežu u svet i radi sa svojim prijateljima da okonča razorni rat koji vode Gospodar vatre Ozai i Vatreni narod.

Među sporednim glumcima tu su Danijel Dae Kim kao Gospodar vatre Ozai i Pol Sun-Hjung Li kao general Ajro.

Netflix

Izvršni producent Netfliksove serije je Albert Kim, zajedno sa Majklom Goijem i Denom Linom i Lindzi Liberatore. Režiseri su Goi, izvršni producent Rozen Liang, Džabar Raisani i Džet Vilkinson.

Projekat nije povezan sa Avatar Studios-om, koji su kreirali u Paramount-u originalni kreatori Last Airbender-a Majkl Dante DiMartino i Brajan Koniecko nakon što su izašli iz Netfliks adaptacije.

Pogledajte novi tizer u nastavku:


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *