Već neko vreme se zna da će drugi deo Bleach: Thousand-Year Blood War biti premijerno prikazan u julu 2023. godine, ali sada imamo konkretan datum i trejler. Sledeća serija epizoda Bleach pod naslovom Razdvajanje počeće da se emituje u subotu, 8. jula 2023. Serija će nastaviti da se simultano emituje van Japana, sa titlovima na šest jezika dostupnih nakon premijere: engleskom, španskom, portugalskom, francuskom, italijanskom i nemačkom. Informacije o datumima objavljivanja sinhronizovane verzije trebalo bi da budu objavljene nakon premijere.

Hiljadugodišnji krvavi rat adaptira poslednji deo mange Titea Kuboa, objavljene u Weekly Shonen Jump-u. Bleach je priča o Ičigu Kurosakiju, japanskom tinejdžeru sa narandžastom kosom, u pank fazonu sa sposobnošću da vidi duhove. Jednog dana ga je napao zli duh koga zovu Hollow i šinigami („Soul Reaper“ na engleskom) Rukia Kučiki mu je dala moć da ga pobedi. Moć šinigamija se manifestuje kao Zanpakto, ili mač koji ima personalizovane moći.

 

Hiljadugodišnji krvavi rat govori o Društvu duša, dimenziji koja je dom šinigamijima a zagrobni život smrtnika, na koje su izvršili invaziju Kvinsi, ljudi koji mogu da upravljaju duhovnom energijom. Odlučan da pobedi vođu Kvinsija, Ičigo otkriva da je povezan s njim na načine koje nikada nije mogao da zamisli.

Anime Bleach je prvobitno trajao od 2004. do 2012. godine, a zatim je bio na pauzi dok se manga završila. Manga je završena 2016. i nakon zatišja, anime se vratio 2022. da bi sebi dao kompletan završetak. U režiji Tomohise Tagučija, Hiljadugodišnji krvavi rat bi trebalo da ima ukupno 52 epizode, sa četiri dela od po 13 epizoda.

Prvi deo Hiljadugodišnjeg krvavog rata adaptirao je poglavlja 480. do 543. Bleach mange, završavajući se tako što Ičigo kuje svoje nove mačeve i otkriva da se njegov prijatelj Urju Išida pridružio svojim kolegama Kvinsijima. Novi trejler počinje odatle, i možemo videti kako Kvinsi planiraju svoje ratne strategije, a Šinigamiji se pripremaju da uzvrate udarac. Potvrđeno je i pojavljivanje novih Kvinsijevih zlikovaca: proždrljivi Liltoto, Džerald, Nianzol sa viljuškastim jezikom i nekromant Žizel.

U trejleru je takođe predstavljena nova tematska pesma: „STARS“ japanskog benda v.o.d., koja zamenjuje „Scar“ Tacuje Kitanija.

Nove Bleach epizode ​​očekujemo u Star odeljku Disney+ servisa, a novi trejler pogledajte ispod.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *