Keri Rasel se suočava sa međunarodnom i bračnom krizom u trejleru za Netfliksovu seriju The Diplomat. Rasel, koja je i zvezda serije The Americans, ima glavnu ulogu američke ambasadorke u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Netfliks je izbacio trejler za The Diplomat, predstojeću političku dramu gde je Rasel postavljena na visoko mesto u vladi SAD. Rasel, koja je i izvršni producent, glumi Kejt Vajler, američku ambasadorku u Ujedinjenom Kraljevstvu koja mora da spreči rat u svetu usred sopstvene bračne krize.

Drama će imati osam epizoda, koje će sve biti emitovane 20. aprila. Od režiserke Debore Kan (The West Wing, Homeland), The Diplomat je savremena politička drama, o rizicima i mučenju koje donose turbulentni odnosi između država i ljudi.

Trejler balansira između komedije i političkog trilera jer prikazuje Kejtine borbe kada dođe na radno mesto na kome je njen muž prethodno radio (Rufus Sjuel), koji uvek ima komentar na to kako se ona snalazi u novoj ulozi, sviđalo se njoj to ili ne. 

Zvanični sinopsis serije glasi: Kejt Vajler (Rasel) je nova ambasadorka SAD u Ujedinjenom Kraljevstvu. Trebalo je da ode u Avganistan. Odlično se snalazi kada dođe do krize. U sopstvenom domu…teže. Na jednom kontinentu se sprema rat, a na drugom su politička previranja. Kejt će morati da reši međunarodnu krizu, sklopi strateške saveze u Londonu i prilagodi se svom novom radnom mestu – sve to dok pokušava da izmanevriše brak sa kolegom diplomatom i političkim velikanom Halom Vajlerom (Sjuel).

Dejvid Gjasi, Ali An, Rori Kinear i Ato Esandoh čine glumačku ekipu. Kan, Dženis Vilijams i Rasel su izvršni producenti.

Rasel, koja je zaradila tri Emi nominacije za ulogu sovjetske špijunke Elizabet Dženings u hvaljenoj Foksovoj seriji The Americans, nedavno se pojavila u epizodi serije Extrapolations u Apple produkciji i na velikom platnu u filmu Kokainski medved. Trejler pogledajte ispod.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *