Prime Video je objavio prvi pogled na najnoviju seriju Donalda Glovera (Childish Gambino). Swarm prikazuje transformaciju obožavateljke, koja kreće iz opsesije, prelazi u depresiju, a na kraju postaje nasilna. 

Inspiracija za seriju su fanovi planetarno popularne pop zvezde Bijonse, koji su poznati po svojoj lojalnosti i spremnosti da učine sve za svog idola. Oni sebe nazivaju BeyHive zajednicom, ime koje je sama Bijonse predložila u jednom od svojih pisama publici.

U predstojećoj Prime Video seriji tvoraca i izvršnih producenata Džanine Nabers i Donalda Glovera (producirao seriju Atlanta) Dominik Fišbek glumi Dre, „mladu ženu opsednutu najvećom svetskom pop zvezdom koja kreće na neočekivano putovanje po zemlji“, koje se završava tragično.

Prime Video

Dre je samo jedna od nebrojenih obožavatelja koji vide globalnu megazvezdu Ni’Jah (Nirin S. Braun) kao svoju spasiteljku, a ono što se odmah vidi je da definitivno postoji povezanost između reči Swarm i BeyHive. (roj i košnica) 

Kao deo „roja“ – Ni’Jahine legije posvećenih obožavalaca koji njenu muziku vide kao religiju – Dre nije navikla da se oseća potpuno sama. Ali kad njena sestra Marisa (takođe fan nagrađivane umetnice), počne da se povlači, Drein odnos sa umetnicom počinje da se menja, a novi trejler pokazuje koliko je strašna psihološka transformacija iz običnog obožavaoca u poremećenog ubicu.

„Da moram da je šminkam, ne bih mogla da joj dodirnem lice“, kaže Marisa na početku trejlera. „Ruke bi mi se previše tresle.“

„Nije kao svi ostali“, odgovorila je Dre. „Ona zna o čemu mi razmišljamo, i to pretoči u reči. Ona je boginja.“ 

Prime Video

Kada sestra Marisa krene da priča da želi da odraste i ode, Dre kao da skrene sa koloseka i počne da se gubi u svom ludilu. U trejleru, drugarica iz škole kaže Dre opušteno, ali pomalo zloslutno: „Ti si pčela ubica. Deo roja. Ko priča o Ni’Jah, njega ćeš ubosti.“ 

Nabers (producirala superherojsku seriju Watchmen) je režiser serije, Glover je režirao prvu epizodu, dok je ćerka Baraka Obame, Malija Obama, koja je diplomirala na Harvardu, deo tima pisaca. Swarm takođe predstavlja Gloverov prvi projekat pod njegovim ugovorom sa Amazonom.

Glumačku ekipu čine Kloi Bejli, Damson Idris, Rikej Tomson, Paris Džekson, Rori Kulkin, Kirsej Klemons i Biron Bovers. Serija će otvoriti Southwest Film & Television Festival kao izabrana serija za puštanje prve večeri festivala, 10. marta u Teksasu. Prime Video će objaviti sve epizode ​​Swarm-a 17. marta.

Pogledajte trejler ispod:


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *