Film dolazi skoro 90 godina nakon animiranog filma Snežana i sedam patuljaka.

Disney je otkrio prvi trejler za Snežanu na događaju D23 u petak, pred izlazak filma 21. marta 2025. godine.

Film je prvobitno trebalo da se prikaže u martu ove godine, ali je Disney odložio premijeru za godinu dana zbog štrajka glumaca SAG-AFTRA. Naglašavajući njegov dug put do ekrana, zvezde Rejčel Zegler (Snežana) i Zla kraljica (Gal Gadot) bile su na događaju D23 pre dve godine, prikazujući prve snimke iz filma. Mark Veb, poznat po režiranju filmova o Čudesnom Spajdermenu, režira ovu filmsku adaptaciju, koja uključuje pesme od Bena Paseka i Džastina Pola (Najveći šoumen).

Film dolazi skoro 90 godina nakon premijere Snežane i sedam patuljaka 1937. godine, koji je postao temelj Diznijevog carstva. Različite verzije priče braće Grim su se pojavile na ekranu, od filma Ogledalo, ogledalo sa Lilij Kolins do Snežana i lovac sa Kristen Stjuart.

Ovo je jedan od nekoliko Diznijevih igranih filmova koji će imati premijeru u narednim mesecima. Prvi na redu je Mufasa: Kralj lavova, koji će se prikazivati od 20. decembra. Adaptacija dragih animiranih filmova se pokazala kao veoma uspešan potez za Disney, posebno pre pandemije, kada je bilo skoro zagarantovano da filmovi poput Lepotice i zveri i Aladina zarade milijardu dolara. Najnovija adaptacija, Mala sirena, donela je 569,6 miliona dolara.

Pogledajte trejler ispod:


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *