Ranije najavljen film Avengers: The Kang Dynasty je preimenovan u Avengers: Doomsday koji zajedno sa Avengers: Secret Wars režiraju braća Ruso.

Režiseri Džo i Antoni Ruso, koji su već režirali četiri filma u Marvelovom filmskom univerzumu (MCU), uključujući Avengers: Endgame iz 2019. godine, ponovno se udružuju s MarvelStudios kako bi režirali sledeći film o superherojima. Na subotnjem događaju na San Diego Comic Con-u, braća Ruso su zvanično najavila svoj povratak uz gromoglasan aplauz.

MarvelStudios
MarvelStudios

,,Kada smo režirali Avengers: Endgame, zaista smo verovali da je to kraj za nas u Marvelovom filmskom univerzumu, rekao je Džo Ruso publici. ,,Ta četiri filma su bila neverovatna, ali su nas kreativno iscrpela.“ Međutim, u međuvremenu su pronašli ,,vrlo posebnu priču“ koja ih je ubedila da se vrate. Ta priča je Avengers: Secret Wars.

Da bi se priča razvila prema epskoj borbi koja je Secret Wars, bila je potrebna ključna ličnost koja će pravilno predstaviti Secret Wars. U tu ulogu ulazi dr. Viktor von Dum, kojeg će igrati Robert Dauni Džunior, čovek koji je svojom ulogom Tonija Starka postavio temelje MCU-a. Prvi film nosi naslov Avengers: Doomsday i premijerno će se prikazivati u maju 2026. godine, dok će Avengers: Secret Wars uslediti u maju 2027. godine.

Stiven Mekfili koji je koautor sva četiri Marvelova filma koji su režirali braća Ruso (uključujući Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War i Avengers: Infinity War), preuzima zadatke pisanja scenarija za oba filma od Majkla Voldrona koji je prvobitno bio zadužen za pisanje scenarija za The Kang Dynasty i Secret Wars.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *