,,Možda jesi Kapetan Amerika, ali nisi Stiv Rodžers“, kaže general Tadeus Ros (Harison Ford) Semu Vilsonu (Entoni Meki) u trejleru za novi Marvelov film Captain America: Brave New World.

Entoni Meki se prilagođava novom svetskom poretku. Glumac tumači lik Sema Vilsona u filmu Captain America: Brave New World, koji je opisan kao politički triler smešten u stvarni svet, a koji se oslanja na film Captain America: The Winter Soldier iz 2014. godine.

Harison Ford prvi put nastupa u Marvelovom univerzumu kao general Ros, uloga koju je ranije igrao pokojni Vilijam Hurt. Ros želi da Kapetana Ameriku zvanično uključi u vojnu strukturu nakon što je izabran za predsednika. Vilson naizgled istražuje zaveru na globalnom nivou, a pažljivi fanovi će primetiti brzinski pogled na Forda u ulozi Crvenog Hulka, koji se suočava sa Kapetanom.

Meki tumači lik Sema Vilsona od filma Winter Soldier, gde je prvi put predstavljen kao heroj Sokol, saveznik Kapetana Amerike (koga je tumačio Kris Evans).

Meki je kasnije igrao u filmu Captain America Civil War (2016) i više Avengers filmova, pre nego što je dobio seriju o svom liku na Disney+, The Falcon and the Winter Soldier, koja prati Vilsonov put do postajanja Kapetana Amerike.

Novi film, čiji se izlazak očekuje u februaru 2025. godine, režira Džulijus Ona (Cloverfield Paradox), a scenario potpisuju Malkom Spelman i Dalan Muson, tvorci serije The Falcon and the Winter Soldier. Scenario je takođe dopunjen radom Metjua Ortona, scenariste serije Moon Knight, koji je napisao dodatne scene u kojima se pojavljuje novi lik tumačen od strane Đankarla Espozita.

Drugi novajlija u MCU, Šira Has, takođe je deo glumačke ekipe. Deni Ramirez reprizira svoju ulogu Hoakina Toresa iz serije The Falcon and the Winter Soldier, koji u stripovima postaje Sokol. Liv Tajler i Tim Blejk Nelson, koje smo poslednji put videli u filmu Incredible Hulk iz 2008. godine, takođe se vraćaju u Marvelov svet.

Trejler je objavljen nekoliko nedelja pre premijere sledećeg Marvelovog filma, Deadpool & Wolverine, kao i pred San Dijego Komik-Kon, gde se očekuje uvid u buduće projekte studija.

Pogledajte trejler ispod:


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *