Nastavak istorijskog akcionog filma Ridlija Skota se neće pojaviti još nekoliko meseci, ali Gladijator II je upravio dobio i novi trejler. Očekuje se da će se nastavak sa Pol Meskalom, Pedrom Paskalom i Denzelom Vašingtonom u glavnim ulogama doneti veliki novac i obezbediti uspeh na blagajnama širom sveta.

Ovo je takođe ponovna saradnja Paskala i Vašingtona koji su ranije glumili zajedno u filmu The Equalizer 2 iz 2018. Režiser Ridli Skot je izjavio sledeće za Denzelovog lika Makrinusa:

,,Denzel je trgovac oružjem koji snabdeva hranu, vino i ulje za vojsku u Evropi, pravi čelik, koplja, oružje, topove i katapulte. Dakle, on je veoma bogat čovek. Umesto da ima štalu trkačkih konja, on ima gladijatore. On je prelep. Vozi zlatni Ferari, a u ovom slučaju, pozlaćenu kočiju.”

Kaže se da je u Paskalov lik Markusa Akacijusa utkano nasleđe Maksimusa, jer ga je Maksimus (Rasel Krou) obučavao da postane borac. Glumac Pedro Paskal objašnjava:

,,Ovaj film ima identitet koji je oblikovan njegovim nasleđem. Ne bi imalo smisla da ne bude. Učio je od najboljih, tako da je, naravno, ovaj kodeks časti ukoren u njegovu obuku i njegovo postojanje. Ali na kraju dana, on je druga osoba. I to ne može da promeni ko je on.”

Gladijator II je dugoočekivani nastavak Krouovog filma iz 2000. Prvobitno je planirano da se glumac vrati za drugi deo; međutim, ovaj zaplet na kraju nije uspeo. Takođe ga je prilično komplikovano vratiti u film pošto je njegov lik umro na kraju prvog dela.

Gladijator II stiže u bioskope 22. novembra, a trejler pogledajte ispod:


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *