Serija će biti zasnovana na kultnom klasičnom francuskom crtanom filmu Totally Spies sa Vilom Ferelom kao izvršnim producentom.

Pored Ferela, iz produkcijske kuće Gloria Sanchez Productions, dolaze i producentkinje Džesika Elbaum i Aliks Tejlor.

Opisana kao adaptacija dugotrajne istoimene animirane serije, nova serija pratiće legendarne najbolje prijateljice Klover, Aleks i Sem dok spašavaju svet kao međunarodni špijuni, dok pokušavaju da prežive prve lude godine koledža.

Nijedan pisac trenutno nije u razgovoru za potencijalnu seriju, koja je saradnja između Amazon MGM Studios i Banijay Kids & Family, koju vodi jedna od Amazonovih direktori Rola Bauer.

Tvorci serije su Vinsent Šalvon-Demersai i David Mišel. Original je emitovao skoro 200 epizoda od debitovanja 2001. godine i iznedrio prikvel film, Totally Spies: The Movie i spinof serijal The Amazing Spiez!.

Animirana serija je nedavno premijerno prikazala svoju sedmu sezonu u Francuskoj i biće emitovana u SAD na Cartoon Network-u kasnije ove godine. Trenutno se strimuje na Amazon Prime Video.

Totally Spies je ogroman uspeh za Banijay Kids & Family, pošto je preveden na 60 jezika i prodat na više od 220 teritorija“, rekao je Di Sabatino, direktor Banijay Kids & Family produkcije. „Sa publikom na društvenim mrežama od 3 miliona, serija nastavlja da napreduje sa nedavno lansiranom 7. sezonom. Rola Bauer mi se obratila za adaptaciju, i bili smo oduševljeni partnerstvom sa Amazon MGM Studios. Uz nju, Ludovika Atala i podršku Punita Matua, čast nam je da produciramo za Prime Video.“

„Vil, Aliks i ja smo oduševljeni što smo se pridružili našim partnerima u Amazonu i Banijay-u da oživimo Totally Spies kao igranu seriju“, rekla je predsednica Glorija Sančez Elbaum. „Glorija Sančez je prvobitno osnovana da priča priče o komplikovanim likovima i da osnaži ženske glasove i pripovedače. Kao dugogodišnji obožavaoci animirane serije, nismo mogli da smislimo priču koja bi više odgovarala našem etosu. Teme moći devojaka, dugovečnog prijateljstva, zabave i autentičnosti da biste bili uspešni, su nas dotakle tada, i osećamo se zrelim da ih dublje obradimo sada.”


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *