Oni su Venom, i zvanično se vraćaju. Sony Pictures je objavio prvi trejler za film Venom: The Last Dance, poslednji deo trilogije o negativcu iz Spajdermenovog sveta.

Tom Hardi se vraća kao Edi Brok, poznatiji kao možda jedan od najpoznatijih negativaca iz stripova o Spajdermenu, simbiotni zlikovac Venom. Sony promoviše The Last Dance kao poslednji film u trilogiji. Prema sinopsisu, ,,Edi i Venom su u bekstvu. Progonjeni od strane oba njihova sveta i sa mrežom koja se steže oko njih, duo je primoran na razornu odluku koja će spustiti zavesu na Venomov i Edijev poslednji ples.“

U trejleru, Hardi se suočava sa ogromnim simbiotnim vanzemaljcem sa Venomove matične planete, uz to ga love i vladini agenti. Ima mnogo akcije sa simbiotom, kao i scena u kojoj Hardi jaše superbrzog, venomiziranog konja. Pored Hardija, u filmu se pojavljuju Džuno Templ iz serije Ted Lasso i Čuetel Edžiofor iz filma Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Nedavno su fanovi videli Venoma u Marvelovom filmu Spider-Man: No Way Home u poslednjoj sceni. Na kraju filma Venom: Let There Be Carnage, simbiotni zlikovac je teleportovan u MCU gde vidi Pitera Parkera (Tom Holand) na vestima, ali u No Way Home, on je vraćen u svoj univerzum ali ne pre nego što je ostavio za sobom lepljiv komad svog simbiota.

Venom 3 je potvrđen od strane Sonija na CinemaCon-u 2022. godine nakon uspeha svoja dva prethodnika. Originalni Venom je zaradio 856 miliona dolara na svetskom bioskopskom tržištu, dok je Let There Be Carnage zaradio 502 miliona dolara širom sveta tokom pandemijskog debija.

Pogledajte trejler ispod:


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *