Amazon Prime Video naručio je seriju zasnovanu na romanima Endija Lejna pod nazivom Mladi Šerlok Holms sa Herojem Fajnsom Tifinom za glavnu ulogu.

Gaj Riči režira i izvršni je producent serije od osam epizoda. Biće to ponovno okupljanje Ričija i Tifina, koji su nedavno zajedno radili na filmu Ministarstvo nedžentlmenskog ratovanja. To je ujedno i najnoviji projekat Šerloka Holmsa za Ričija, pošto je ranije režirao dva filma o poznatom detektivu sa Robertom Daunijem Mlađim u ulozi Holmsa, Džudom Louom u ulozi dr Votsona i Rejčel Mekadams kao Iren Adler.

„U Mladom Šerloku publika će videti uzbudljivu novu verziju detektiva na način na koji nikada ranije nisu mogli da zamišljaju“, rekao je Riči. „Rastavićemo ovog zagonetnog lika na komade, otkriti šta ga uzbuđuje i saznaćemo kako postaje genije koga svi volimo.”

Lejn je napisao osam knjiga u seriji „Mladi Šerlok Holms“, a poslednja je debitovala 2015. Zvanični sinopsis serije je „akciona priča o poreklu detektiva ser Artura Konana Dojla u eksplozivnom ovaj ikoničan lik. Sa 19 godina, Šerlok Holms je osramoćen, sirov, nefiltriran i neformiran kao ličnost, i nađe se u centru misterioznog ubistva na Univerzitetu Oksford koja ugrožava njegovu slobodu. Zaronivši u svoj prvi slučaj sa nedostatkom discipline, Šerlok uspeva da razotkrije svetsku zaveru koja će mu zauvek promeniti život.”

„Ovo uzbudljivo, novo poglavlje o jednom od najpoznatijih svetskih književnih likova, oduševiće našu globalnu publiku svojim zadivljujućim pripovedanjem“, rekao je Vernon Sanders, šef televizije za Amazon MGM Studios. „Sa briljantnim kreativnim timom, koji predvode Gaj Riči i Metju Parkhil, istražićemo neispričane misterije o tome kako je mladi Šerlok pronašao put do života u potrazi za istinom.”


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *