Zvanični trejler za drugu sezonu fantastične drame Džordža R.R. Martina je stigao. HBO je objavio zvanični trejler za drugu sezonu serije House of the Dragon.

U trejleru možete videti šta nas očekuje u nadolazećoj sezoni, koja počinje 19. juna i imaće osam epizoda.

Nova sezona prikvela Igre prestola nastaviće da prati građanski rat kuće Targarjen i temelji se na knjizi Džordža R.R. Martina Vatra i krv. Trejler je objavljen samo nekoliko sati nakon što je Amazon otkrio prvi trejler za drugu sezonu svoje fantastične drame Lord of the Rings: The Rings of Power.

U novoj sezoni se vraćaju glumci Met Smit, Olivia Kuk, Ema Darsi, Iv Best, Stiv Tusant, Fabien Frankel, Juan Mičel, Tom Glin-Karni, Sonoja Mizuno i Ris Ifans. Takođe, vraćaju se i Heri Kolet, Betani Antonija, Fibi Kembel, Fia Saban, Džeferson Hol i Metu Nidham. U novoj sezoni se pridružuju i novi članovi glumačke ekipe: Gvejn Hajtauer, Sajmon Rasel Bil kao ser Sajmon Strong, Klinton Liberti kao Adam od Hala, Džejmi Kena kao ser Alfred Brum, Kiran Bju kao Hju, Tom Benet kao Ulf, Tom Tejlor kao lord Kregan Stark i Vinsent Regan kao ser Rikard Torn.

Pogledajte trejler ispod:


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *