Džodi Komer, Aron Tejlor Džonson i Rejf Fajns pridružuju se filmu 28 Years Later, dugoočekivanom nastavku kultnog zombi filma 28 Days Later.

Deni Bojl režira prvi film po scenariju Aleksa Garlanda, nakon što je režirao originalni film iz 2002. godine u kojem je glavnu ulogu igrao Kilijan Marfi. Detalji zapleta novog filma su nepoznati za sada, a radnja originalnog filma prati kurira koji se budi iz kome i otkriva da je svet preplavljen zombijima nakon izbijanja virusa. Film je zaradio više od 82 miliona dolara širom sveta i doveo do nastavka 28 Weeks Later iz 2007. godine, u kojem su Bojl i Garland bili izvršni producenti ali ne i scenaristi i režiseri.

Studio je već angažovao Niu Dakostu, rediteljku filma Candyman, da režira drugi deo planirane trilogije. Očekuje se da se filmovi snime jedan za drugim. Osim toga, studio je ovog puta odlučio da angažuje poznate glumce, umesto manje poznatih, kako bi dodatno ojačao projekat.

Džodi Komer, koja je postala poznata ulogom u seriji Killing Eve, i koja je zatim igrala u filmovima kao što su Free Guy sa Rajanom Rejnoldsom i The Last Duel reditelja Ridlija Skota, ćemo uskoro gledati u filmu Bikeriders sa Tomom Hardijem i Ostinom Batlerom.

U filmu će se pojaviti i Aron Tejlor Džonson koji je već sarađivao sa Sony Pictures studiom u filmu Bullet Train, a takođe će se pojaviti u Marvelovom filmu Kraven the Hunter. Uskoro ćemo ga gledati u Universal-ovom filmu The Fall Guy sa Rajanom Goslingom i Emili Blant, a u decembru u gotičkom horor filmu Nosferatu.

Rejf Fajns koji je nominovan za Oskara za uloge u filmovima The Schindler’s List i The English Patient, trenutno igra u predstavi Macbeth, a ove jeseni glumi u dva filma, Conclave u režiji Edvarda Bergera i The Return u režiji Uberta Pasolinija.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *