Džoker, jedan od najpoznatijih zlikovaca u superherojskom svetu, osvojio je publiku svojim uvrnutim ludorijama i mračnim smislom za humor. 

Nakon uspeha filma Džoker iz 2019. godine, fanovi su željno iščekivali vesti o nastavku. Evo svega što do sada znamo o filmu Jokeru: Folie A Deux i novog trejlera.

Reditelj Tod Filips potvrdio je nastavak objavom na Instagramu u junu prošle godine, otkrivši naslov filma.

Nastavak se može pohvaliti talentovanom glumačkom postavom, uključujući Zazi Bic koja reprizira svoju ulogu Sofi, Šerona Vošingtona kao Arturovog socijalnog radnika i Leja Gila kao njegovog saradnika Gerija. Pridošlice su Brendan Glison, Ketrin Kiner, Hari Lavti, Džejkob Lofland, Stiv Kugan i Ken Leung.

Lejdi Gaga glumi Harli Kvin, psihijatricu koja počinje da se bavi kriminalom, zaljubljena u Džokera. 

Iako detalji zapleta ostaju u tajnosti, francuski prevod naslova, „ludilo u dvoje“ nagoveštava vezu između Harli Kvin i Džokera. Smešten uglavnom u psihijatrijskoj ustanovi Arkham, film istražuje njihovu složenu vezu i njen uticaj na njihove zločinačke poduhvate.

Za razliku od svog prethodnika, Joker: Folie A Deux će imati nekoliko izvedbi pesama, gde će Lejdi Gaga imati priliku da pokaže svoje muzičko umeće.

Produkcija za Joker: Folie A Deux počela je 11. decembra 2022., datum izlaska drugog dela se očekuje 3. oktobra 2024., pet godina nakon premijere originalnog filma.

Trejler pogledajte ispod:


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *