Dženifer Lopez se suočava sa komplikovanim osećanjima prema veštačkoj inteligenciji kada se desi katastrofa u trejleru za Netfliksov naučnofantastični film Atlas.

Premijera ovog filma na Netfliksu zakazana je za 24. maj, a režira ga Bred Pejton. Pored Dženifer Lopez, u filmu igraju i Simu Liu, Sterling K. Braun, Gregori Džejms Koan, Abraham Popula, Lana Parilja i Mark Strong. U filmu Atlas Šepherd (Dženifer Lopez), analitičarka podataka, mora da zanemari svoje nepoverenje prema veštačkoj inteligenciji kada se suoči sa problemima tokom putovanja kako bi uhvatila pobeglog robota sa kojim deli tajanstvenu prošlost.

Pejton režira film prema scenariju Lea Sardariana i Arona Koleitea.

Lopez je glumila u Netfliksovom filmu iz 2023. godine, The Mother, a njeni drugi nedavni glumački angažmani uključuju Shotgun Wedding i Marry Me. Takođe je glumila u projektu za Prime Video, This Is Me…Now: A Love Story, koji je objavljen prošlog meseca istovremeno s njenim devetim studijskim albumom, This Is Me…Now.

Braun je prisustvovao ovogodišnjoj dodeli Oskara, gde je bio nominovan za ulogu u filmu Korda Džefersona American Fiction. Poznat po svom radu u seriji This Is Us, ovaj dobitnik Emija takođe glumi u nadolazećoj Hulu seriji Washington Black, koja je zasnovana na romanu Esi Edugjan.

Liu je glumio u filmu Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings i imao ulogu u filmu Barbie. Takođe je nastupio na ovogodišnjoj dodeli Oskara, gde je učestvovao u viralnom performansu I’m Just Ken koji je predvodio Rajan Gosling.

Pogledajte trejler ispod.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *