Serija je zasnovana na popularnoj video igrici Fallout koja je smeštena 200 godina nakon apokalipse. Priča prati zajednicu ljudi koji žive u luksuznim skloništima koji su primorani da se vrate u ozračeni pakleni pejzaž koji su njihovi preci ostavili.

Novi trejler za seriju Fallout koja uskoro izlazi na Amazonovom Prime Videu, pruža nam najbolji uvid do sada u mračnu postapokaliptičnu priču serije, i sve smešne situacije koje će se dogoditi usred patnje. Takođe, bolje razumemo ko je Gul, lik koga igra Volton Gogins, kako pre, tako i posle nuklearne apokalipse koja postavlja temelje za svet Fallout-a.

Trejler otkriva da je Gul, kojeg tumači Gogins, bio srećan porodični čovek pre nego što su nuklearne bombe pale. Bio je i vešt prodavac koji je prodavao mesta u skloništima u kojima su oni koji su preživeli tražili utočište. Gul možda takođe postaje neka vrsta nesigurnog saveznika Lusi, lika kojeg tumači Ela Purnel, veselog stanovnika Skloništa koji na svom putovanju kroz pustoš Los Anđelesa doživljava surovu stvarnost.

Gogins je izjavio da je njegov Gul sličan pesniku Vergiliju iz Danteove Božanstvene komedije. Gogins je opisao ovog lovca na glave kao ,,vodiča kroz ovu ozračenu pustoš”, pragmatičnog, nemilosrdnog i sa zlobnim smislom za humor. Pre rata, kada je njegov lik nosio ime Kuper Hauard, bio je ,,potpuno drugačija osoba” i služi kao ,,most između svetova” pre i posle nuklearne katastrofe u Fallout-u.

Izvršni producent i reditelj serije Fallout, Džonatan Nolan, izjavio je na konferenciji za novinare u sredu da je ton serije bio najteži deo adaptacije — odmah iza izazova da oklopna odela Bratstva čelika dobro izgledaju u stvarnom svetu. Rekao je da serija, kao i Fallout igre, istražuje kraj sveta sa dozom humora. ,,U seriji postoji nit optimizma”, rekao je Nolan.

Serija Fallout će biti prikazana na Prime Videu 11. aprila, dan ranije nego što je prethodno najavljeno. Sve epizode će biti dostupne isti dan.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *