Kameron Dijaz želi da se vrati u glumačke vode, pa je u pregovorima da glumi zajedno sa Džonom Hilom i Kijanu Rivsom u predstojećoj komediji mračnog karaktera Outcome (Ishod).

U režiji Hila prema scenariju koji je napisao zajedno sa Ezrom Vudsom, film je centriran oko Kijanu Rivsa kao Rifa, holivudske zvezde koja mora „zaroniti u mračne dubine svoje prošlosti da bi se suočio sa demonima i iskupio se nakon što ga ucene sa misterioznim video snimkom iz njegove prošlosti.”

Detalji o Dijazinoj ulozi nisu otkriveni. Ona je napravila karijeru većinom na komičnim ulogama, sa filmovima kao što su Maska, Venčanje mog najboljeg prijatelja, Svi su ludi za Meri, Zla učiteljica i franšize Čarlijevi anđeli i Šrek koji su zaradili više od 7 milijardi dolara širom sveta. Osim toga, bila je nominovana za Zlatni globus, SAG i BAFTA za uloge u dramama kao što su Biti Džon Malkovič, Nebo boje vanile i Bande Njujorka.

U 2018., Dijaz se povukla iz Holivuda i više se fokusirala na karijeru autorke knjiga i preduzetnice. Ali Dijaz se zaista vraća u akciju, ne samo u filmu nego i u realnom životu. Back in Action (Ponovo u akciji) je predstojeća akciona komedija Netfliksa u kojoj igra sa Džejmijem Foksom, a koja označava njen zvanični povratak na scenu.

Hil će producirati film zajedno sa Metom Dajnsom i Alijem Gudvinom. Projekat označava najnoviju Hilovu saradnju sa producentskom kućom Apple Original Films. Oni takođe razvijaju biografski film Grateful Dead sa producentskom kućom Sikelia Productions Martina Skorsezea. Skorseze će režirati taj film, po scenariju Skota Aleksandra i Larija Karaševskog, sa Džonom Hilom u glavnoj glumačkoj i producentskoj ulozi.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *