Sara Ramirez, zvezda koja je igrala kontroverzni lik u spinof seriji voljenog Seks i grada tokom prve dve sezone, neće se vratiti za nadolazeću treću sezonu serije koja počinje sa produkcijom kasnije ove godine i premijerno će se prikazivati na Maksu 2025. godine.

U prvoj sezoni And Just Like That, Keri (Sara Džesika Parker) je radila sa Če na podkastu, nakon čega su Če i Miranda (Sintija Niskon) završili u vezi, što je dovelo do njenog razvoda od Stiva (Dejvid Ajgenberg). Na kraju prve sezone, Če i Miranda su otputovali u Los Anđeles, gde Če snima pilot epizodu nove serije. Završnica druge sezone je bila Kerino oproštajno veče u njenom stanu na Aper Ist Sajdu, na kojem su prisustvovali i Miranda i Če.

Internet je nedeljama spekulisao da se Sara, koja je ranije igrala Kali Tores u seriji Uvod u anatomiju, neće vratiti u nadolazećoj sezoni AJLT-a nakon niza objava na društvenim mrežama. Pre mesec dana, Ramirez je podelila post u kojem se čini da tvrdi da je AJLT uveo Če — prvi nebinarni lik u franšizi — ne da bi bio inkluzivan, već kao “performativna” usluga prema LGBTQIA2S+ zajednici.

Ramirez, koja je nedavno koristila svoje društvene naloge da izrazi podršku Palestincima i pozove na prekid vatre, poslednji put je viđena kao Če u finalu druge sezone, u kojem se lik rastao od romantičnog partnera Mirande (Sintija Nikson).


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *