Lionsgate je zaključao ugovor sa Destinom Danijelom Kritonom, režiserom filma Shang-Chi i legenda o deset prstenova, da napiše i režira filmsku adaptaciju mange Naruto. Ovu vest je danas saopštio Adam Fogelson, predsednik Lionsgate Motion Picture Group.

Film će biti zasnovan na mangi koju je stvorio Masaši Kišimoto. Naruto je štampan u više od 250 miliona kopija u preko 60 zemalja i teritorija.

Kriton je izjavio: ,,Bilo mi je istinsko zadovoljstvo da upoznam Kišimoto-sana u Tokiju i čujem njegovu obimnu viziju za njegovo delo. Veoma smo uzbuđeni što ćemo sarađivati i doneti Naruto na veliko platno.”

Masaši Kišimoto je dodao: ,,Kada sam čuo za Destinovu povezanost, to se desilo odmah nakon što sam gledao njegov veliki akcioni film, i pomislio sam da bi on bio savršen reditelj za Naruta. Nakon što sam uživao u njegovim drugim filmovima i shvatio da mu je specijalnost kreiranje ljudskih drama, bio sam uveren da nema drugog reditelja za Naruta.” Kišimoto je nastavio: “Upoznavši se sa Destinom, shvatio sam da je otvorenog uma i spreman da prihvati moje sugestije, i osećao sam da ćemo uspešno sarađivati tokom procesa produkcije. Ukratko, filmska verzija Naruta će biti film sa spektakularnom akcijom i emotivnom dramom. Jedva čekam da ga vidim.”

Avi Arad, Ari Arad i Emi Ju će producirati za Arad Productions zajedno sa Džeremijem Lačamom. Kriton takođe producira zajedno sa Džejun Manford preko svoje kompanije, Hisako.

,,Ova manga je voljena od strane miliona fanova širom sveta, a Destin je doneo viziju za film koja će, verujemo, oduševiti tu masivnu bazu fanova, kao i one koji će tek upoznati ovu priču”, rekao je Fogelson. ,,Avi i ja smo već imali zadovoljstvo da sarađujemo, i znam da smo u izvanrednim rukama dok sarađujemo sa Destinom i timom na Narutu.”


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *