Hanter Šafer i Nomi Rapas će glumiti u Palette, psihološkom horor filmu koji je režirao Zek Štraus (SMILF) u svom dugometražnom debiju.

Štraus je napisao scenario za Palette, koja se nalazila na Crnoj Listi 2023. To je lista najboljih neproduciranih scenarija za određenu godinu. On je takođe scenarista predstojećeg dugometražnog filma Spajka Lija Da Understudy.

Palette prati Doli (Šafer), „ženu koja pati od ekstremne sinestezije, retkog stanja u kome može da čuje boje“, prema sinopsisu filma. Ubrzo je „regrutovana u tajnovitu, kultnu industriju dizajna boja, otkrivajući mračnu stvarnost onoga što je potrebno da bi se napravile najveće svetske nijanse“.

Rapas će igrati Latris, zagonetnu izvršnu direktorku kompanije. Frenki Šo (SMILF, Gospodin Robot) je takođe u glumačkoj postavi kao Sidni, Dolin rival.

HBO

Šafer glumi u još jednom horor filmu, Cuckoo Tilmana Singera, koji bi trebalo da ima svetsku premijeru na Berlinskom filmskom festivalu ovog meseca.

Sebastijen Rejbo i Džon Zois će producirati za Anton produkcijsku kuću, zajedno sa Frenkijem Šoom i Štrausom za Uncle Pete Productions, kao i Rajan Kristijans. Šafer će biti izvršni producent sa Brandom Rajtsmanom za Anton i Rosom Dinerštajnom za Campfire Studios. Kreativni tim filma uključuje dizajnera produkcije Euforija Majkla Graslija.

„Osećam se izuzetno srećnim što snimam ovaj mračni i uvrnuti film sa zaista izuzetnom glumačkom postavom i sa tako neverovatnim partnerima koje imam u produkcijskoj kući Anton“, rekao je Štraus u izjavi. „Znam da ćemo stvoriti nešto zaista posebno.“

Zois je dodao: „Zek je napravio tako ubedljiv i potpuno autentičan scenario. Sastavljamo tim koji će na ekran doneti zapanjujuće vizuelne prikaze priče. Hanter i Nomi su zaista savršene za naše dve glavne uloge i jedva čekam da ih vidim kako oživljavaju ove bogate i jedinstvene likove. Jako smo uzbuđeni zbog ovog filma.“


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *