Pre nego što je film The Super Mario Bros. postao globalna senzacija, Sonic the Hedgehog je to bio dva puta. Prva dva filma o Soniku su zaradila skoro 900 miliona dolara na globalnom nivou, tako da je, naravno, treći u planu, kao i nova serija Knuckles čiji je trejler izašao danas.

Paramount radi na spinof seriji Knuckles, zasnovanoj na liku kojem daje glas Idris Elba, a koji će imati premijeru krajem aprila. Može biti da će izaći pre Sonic 3 jer je film najavljen za skoro godinu dana, ali to tek treba da bude potvrđeno.

Knuckles se odvija između događaja Sonic the Hedgehog 2 i predstojećeg Sonic the Hedgehog 3, koji bi trebalo da se pojavi u bioskopima 20. decembra nakon povratka režisera serije Džefa Faulera. 

Paramount

Uz Elbin glas, serija Paramount+ takođe vidi povratak glumca Adama Palija kao Vejda Vipla, koga Nakls trenira da postane ehidna ratnik. Među gostujućim zvezdama su Stokard Čening, Edi Paterson, Skot Meskudi, Eli Tejlor, Džulijan Barat, Kristofer Lojd, Keri Elves, Pol Šir, Rori MekKen i Rob Hjubel. Ben Švarc i Kolin O’Šonesi će se pojaviti kao Sonik i Tejls dok će Tika Sampter takođe ponoviti svoju ulogu iz filmova.

Pored serije Knuckles, na društvenoj mreži X se pojavio tizer u petak ujutru, naizgled potvrđujući ono na šta su svi sumnjali: Shadow the Hedgehog stiže u treći deo filma Sonik. „Svi ste mislili da sam otišao, ali ja sam upravo bio pod zemljom“, kaže tekst. „Ono što ste videli od mene je samo #senka stvari koje dolaze…“ Neki kažu da bi to mogao biti Shadow the Hedgehog, ali se na kraju snimka čuje „dr. Robotnikovo prepoznatljivo kokodanje“, tako da ostaje da se vidi.

Uprkos tome što naizgled umire u drugom filmu, Džim Keri će se vratiti kao dr. Robotnik u Sonic the Hedgehog 3 — i, kao što je nagovešteno u završnoj sceni drugog filma, očekujemo da će se Shadow the Hedgehog pridružiti priči, zajedno sa Sonikom, Naklsom, Tejlsom i ostalima.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *