Trejler za film A Quiet Place: Day One je objavljen. Ovo je najnoviji nastavak u postapokaliptičnoj horor franšizi koja je potekla iz filma A Quiet Place iz 2018. godine.

Kao što naslov sugeriše, film će istraživati početak invazije u kojoj smrtonosna vanzemaljska stvorenja sa hiper-soničnim sluhom stižu na Zemlju.

Originalni film i njegov direktni nastavak režirao je Džon Krasinski, poznat po ulogama u serijama The Office i Jack Ryan, ali treći nastavak režira Majkl Sarnoski. Prva dva filma fokusirala su se na preživljavanje porodice Abot, koju čine Krasinski i njegova supruga iz pravog života Emili Blant, koja čini sve što može kako bi zaštitila svoju decu.

Uvod u film A Quiet Place Part II prikazao je Lija i ostatak porodice Abot kako se snalaze u haosu prvog dana invazije u njihovom mirnom predgrađu. Međutim, prikvel Day One će predstaviti nove likove koji pokušavaju da prežive invaziju u njenim ranim fazama, dok su u Njujorku. Novi članovi franšize uključuju Lupitu Njongo (Us, Black Panther), Aleksu Vulf (Hereditary) i Džozefa Kvina (Stranger Things).

Film je producirala kompanija Paramount Pictures, Platinum Dunes i Sunday Night Productions. Krasinski ostaje uključen u franšizu kao producent.

A Quiet Place: Day One stiže u bioskope 28. juna. Pogledajte trejler ispod.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *