Mili Alkok, glumica iz serije House of the Dragon, dobila je ulogu Supergirl u novom DC Universe filmu Džejmsa Gana i Pitera Safrana. Alkok, rođena u Australiji, igrala je mladu princezu Reniru Targarjen u prvoj sezoni HBO-ove serije House of the Dragon. Ona je pobedila glumice Emiliju Džouns i Meg Doneli, koja je pozajmila glas Supergirl u nekoliko DC animiranih filmova kao što su Legion of Superheroes i Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One.

Priča se da će nova Supergirl biti prvi put prikazana u Ganovom filmu Superman Legacy, koji će uskoro biti sniman u Džordžiji, ali to nije 100% sigurno. Ono što znamo sada je da će se pojaviti u bar jednom DC projektu pre nego što bude zvezda u svom solo filmu, Supergirl: Woman of Tomorrow. Za Supergirl film još uvek nije objavljen reditelj, a projekat je prvi put najavljen na DC-ovom studijskom danu pre godinu dana. Film je zasnovan na seriji stripova Toma Kinga iz 2022. godine, a ilustrator je Bilkuis Eveli.

DC Comics

Gan je izjavio sledeće nakon vesti: ,,U našim filmovima ćemo videti razliku između Supermena koji je poslat na Zemlju i odgajan od strane roditelja koji su ga voleli od trenutka kada je bio beba, u odnosu na Supergirl koja je odrasla na steni, deliću Kriptona, i gledala kako svi oko nje umiru i bivaju ubijeni na strašne načine prvih 14 godina svog života, a zatim došla na Zemlju kada je bila mlada devojka. Ona je mnogo hardcore; nije baš Supergirl kakvu smo navikli da vidimo.”

„Mili je fantastično talentovana mlada glumica, i izuzetno sam uzbuđen što je deo DCU-a”, napisao je Gan na društvenim mrežama u ponedeljak. „Da, prvi put sam saznao za nju u House of the Dragon, ali oduševio sam se njenim različitim audicijama i probama za #Supergirl”.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

1 komentar
Velibor

1 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *